Taklitler, aslını yaşatmaktan ileriye gitmez bence
Taklit derken yemeksepeti'ni kastediyorsunuz sanırım.Aslında bu tarz bir şey yok aklımda.Yani sadece acıktığın zaman ziyaret edeceğin değil de, genel olarak yiyecekler üzerine bir proje olabilir.Düşüncelerin için teşekkürler.
sermaye varsa bir şans verilebilir.
Yüksek bir sermaye olmadan zaten bu tarz bir işe girişilmez.Şuanda elimde başka işler var.İlerleyen dönemde bu projeye girer miyim yoksa girecek birini mi bulurum zaman gösterecek.Düşüncelerin için teşekkürler.
tamamiburada . com , neredeysegidiyor . com populeryol . com tadında geldi bana.
Aslında taklit değil de tamamen farklı bir konsept duüşünüyordum ben.Yani bu domain bendeyse ve bir gün aktif olacaksa içeriği yemeksepeti ile alakasız olacaktır.
Düşüncelerin için teşekkürler.
Hocam organik ürün satışı için e-ticaret sitesi kur. Güzel domain.
Benim de aklımda söylediğine yakın bir düşünce var.
Teşekkürler.
Oldukça başarılı bir domain, ama tutması için biraz sermaye gerektirir
O kesin. XX.XXX ₺ gibi bütçelerle olacak bir iş değil.O yüzden şimdilik askıda bekleyecek.
yemek sepetinin aynı mantık da bir projeye müsade etmeyeceğini düşünüyorum ama farklı bir sektörde de bu domainle bir iş yapılmaz bence.
Yemeksepeti ile alakasız aslında benim düşüncem.Sadece acıktığın zaman değil de genel olarak yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir site olabilir.Dediğin gibi bir projeye kalkışılsa bile yemeksepeti'nin herhangi bir yasal hakka sahip olacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler..