sitekurx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam buradaki kural ihlalini anlamış değilim, bu forum yıllardır var ve yönetim ne zaman sitelere müdehale etti ? şimdi mi bu konular problem oluyor. Yönetim oraya öyle bir madde koysa kaç kişi kurumsal hesap alacak, neden insanların dış ticaretine müdehale etsinler. Forum kurallarına uymadığım bir durum varsa tamam hatta şuanda forumda yeni fiyata güncellenmemiş birçok konu da var. Yani biri de demeyecek mi bana kurumsal hesap satarken bu kurallar yoktu şimdi serbest piyasaya müdehale ediliyor haklarım çiğneniyor ? Forumda adam benim reklamı düşük fiyat görse haklısın fakat müşteri benim ürünümü 250 tl olarak görüyor onu bilerek geliyor siteme yani senin konun da 250 görüp benim konum da daha düşük görmüyor kimse. Senin maddi gücün olmazsa nasıl rekabet edeceksin, adamlar 15 dk da bir konu yukarı taşıyor ya sen ? Adamlar neredeyse her popüler alana konu sabitlemiş sen? Adamlar gidip farklı ürün satış sabit konusuna wordpress eklentilerini de listelemiş bu çok mu adil ?

Şayet forum yönetimi dilerse bu kuralı getirebilir tabiki müdehale etmek onların kararı ama bende bu kural ile bu forumda asla ticaret yapamayacağım için çünkü tradem düşük, yeni üyeyim, referans neredeyse yok, üyeliklerim aynı şekilde iade edilir çekilirim. Giderim o paraylada farklı platformlar da 5 liraya da satarım buna da sesiniz çıkacak mı? Rekabet kuruluna mı şikayet edeceksiniz ?

Diğer bir konu müşteri memnuniyeti: benim müşterilerimin yorumlarını görüyorsunuz, bu adamlar tek 1 kötü yorumda bulunmamış benden memnunlar, dolandırmamışım hak ettiklerini sağlamışım
Şu forum da düzgün iş yapmayıpta isterse yönetimden olsun barınabilen varmı ? O müşteri 2. defa gelecek mi yada bu müşteriler şikayet edemez mi ? Siz burada müşterilerin aklını küçümsemeyin, biz onlara hizmet için buradayız

Diğer bir konu Neden ben günah keçisi seçildim ? Öncelikle aşağıdaki paylaşımları tamamen haklı görüyorum hiçbiriyle husumetim yok. Sadece beni üzen kendi yaptıklarıyla başkalarını suçlamaları, halbuki kendiler kurala uyuyor , başkası yaptığında neden uymadıklarını iddia edip burada muhabbet ediyorlar onu da anlamıyorum.

Ben yeşil ışık yandığında geçeceğim ama sen geçersen suç. Hatırlatırım ikimizde yayayız birimiz araç değil.

Doğukan Hocam bu forumda moderatörde oldu yıllardır da var takip ettiğim sevdiğim bir insan, 2 gün önceye kadar bu adam bu şekilde satış yapıyordu yapamaz mı ?

Geliştirici hocamı da bilirim uzun zamandır var bu adam da böyle satıyor

Umutaki hocamı da biliyorum o da uzun zamandır var o da böyle satıyor

Şimdi burada muhabbete girecek zaman bazıları güncelleyince oldu bitti mi, ortada bir suç yokken suç atmak için güncellemeye değer mi
Ben size bunlar gibi onlarca site sayabilirim, hatta özelden iletişime geçip uygun fiyat sunanlarda var
Hepsi rekabetin sonucu hepsi de haklıdır ekmeğinin peşimde

Yani forum yönetimi forumda şu fiyattan aşağı yazamazsın dediyse yazmasın olur biter , ben bu kurala sonuna kadar uyuyorum.

Bu forumda rekabet bilmezler de var, rekabeti benim sitemde müşterilerim için güven sağlamak adına paylaştığım evrakları alıp gidip şikayet etmek zannedenler de var

Son olarak şunu söyleyeyim, ne microsoft o lisansları o ücrete sattırır, ne tema sahipleri yada eklenti sahipleri satışa izin veriyor
Hatta kanva dualingi vs hepsinin satışı o sitelerce yasak zaten
Forumda satılan ürünlerin %90 nı satışı yasak ürünler hepsini engellesinler o zaman. Semrush satış izni olan 1 kişi varmı forumda ?
Forum yönetimi size bunları satma imkanı sağlıyorsa sizin teşekkür etmeniz lazım ticaret yapabildiğiniz için,
Yok ben eskiden çok kazanıyordum şimdi bunlar çıktı rızkımı çalıyor , sizde eminim birilerini rahatsız ettiniz bu ticarete girdiğiniz de
Taban fiyatı 250TL iken 50 - 60TLden sitesinde satan kişinin taban fiyatı 75TL olan bir ürünü (sen hepsinde fiyat kırmıştın hocam) 70TL'den satışa koyan birisini eleştirmesini doğru bulmuyorum.