@sitekurx; Ne zamandan beri hak aramak rekabet etmeyi bilmemek oldu?

Siz bu forum üzerinde satış konusu açıyorsunuz ve konunuzdan sitenize yönlendirme sureti ile 250 TL olan taban fiyat yerine 60 TL fiyat yazarak aklınızca forum dışı ticaret mi yapmış oluyorsunuz? Alenen r10 platformunu kullanıyorsanız buranın kuralları geçerlidir.
Başka bir site üzerinde istediğiniz fiyatlardan satış yapabilirsiniz, kimse de karışmaz çünkü serbest piyasadır.
Ama siz buradan kendinizi tanıtarak satış yapmak için kendi sitenize yönlendirip 250 TL yerine 60 TL diyorsanız o zaman bu resmen başkasının rızkına mani olmaktır.
Hiç mi vicdan yok be sizde?

Bu kurnazlık değil de nedir?

Müşteri memnuniyeti vs diyerek kendi reklamınızı gidin kendi konunuzda yapın.

Neymiş, 1-2 müşteri için forum kendimizin gibi tantana mı yapıyorum? Siz kimsiniz ki? Beni tanıyormusunuz?

Taban fiyat ihlali yapan sizsiniz, haksız olan ben öyle mi?

Haddinizi bilin!

Para araçtır, eğer amaç olursa işte o zaman insanlıktan çıkılır. Benden size bir abi nasihatı olsun.

Haklı olsaydınız gelir bu konuya açıklama yapardınız ama hiç alakasız bir konuda sözde sitem ederek kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz yani. YEMEZLER!
Ben daha siteniz üzerinden şikayette bulunmadım. Ama olası bir durumda bulunmaktan da çekinmem.
Sitenizde fiyatları düzenlediniz diye tamam demiştim bu kişi en azından sessizce üzerine düşeni yapmış, helal olsun.
Ama başka bir konuda bu şekilde yazarsanız ben art niyet ararım.

Ben hakkımı sonuna kadar ararım, kimse de bana engel olamaz!

Bir derdi olan konuda yazamıyorsa gelsin bana özelden ulaşsın. Korkmayın ısırmam!