Parayı geri alabilecek misiniz? En çok merak ettiğim soru bu
Bizlerde merak ediyoruz şikayetci olup devlet ilgilensin olarak düşünürsek bu miktarın alınması imkansızlaşıyor.
Banka hesaplari genelde kiralık olur
Kimisi evsiz sokakta yansıyan birisi adına olur kimiside kartcilarin elinde olur kartcilar da kendini patlaticak kisilere komisyon verir dümen öyle devam eder genelde patlıyorlar.
Kartci da patlıyor iban sahibide patlıyor
bu insanların bunları bilerek veya bilmeyerek ama bir şekilde bir komisyon almak için çabaları var.
Hocam, bu duruma benzer bi hocamız vardı forumda sahibinden.com ile başlamıştı serüveni. Yanlış hatırlamıyorsam, kendilerine bi link gönderiyorlar linke tıklayarak giriş bilgilerini alıyorlar. T.C. kimlik bilgilerimiz artık 50tlye satıldığı için tc'den sorgu yapıp anne adı baba adı vs her şeyi öğreniyorlar. Ardından bankayı arayıp bu numarayı kullanmıyorum vs tarzında bir şeyler söylüyorlar aynı şekilde telekom firmasını da gelen sms bildirimlerini kendi telefonlarına yönlendirip işi hallediyorlar.
internette baktığım zaman bende çok şaşırdım çok fazla method vardı gördüklerime bende şaşırdım.
Geçmiş olsun. İşin teknik tarafı hakkında bilgim yok. Annemin iş yerinden arkadaşı telefonla aranıp d*landırılıp kredi çektirildi. Telefona gelen sms kodlarını falan kendisi vermiş. Miktar yanılmıyorsam 25 bin civarlarındaydı. En son hatırladığımda 3 yıldır süreç sonuçlanmamıştı. Son durumunu bilmiyorum ama süreç uzun olabilir.
kendileri şikayetci olup bıraktı mı işin peşini yoksa süreçi yönetmek icin peşinden gitti mi hocam