Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler, hayırlı günler. İşim gereği ara sıra internetten elektronik ürün alıyorum. Telefon olur, notebook olur filan. Bunların çoğu da ikinci el oluyor. En çok şikayet ettiğim konu cihazları temizlemeden göndermeleri. Anladık paketlemeye özen göstermiyorsunuz bari gönderirken şu cihazların ekranını yalandan da olsa ıslak mendille silin. Kargoyu açıyorum bazen midem bulanıyor parmak izi mi dersin kenarlarına biriken kirleri mi dersin. Geçen de birisi telefonu olduğu gibi yollamış. Sıfırlama yok, telefonu da kapatmamış. Cihazı açayım derken ekranı açıldı. Mesajlar duruyor, galeri duruyor. İçinde dolu aile fotoğrafları, tatile gitmiş onlar falan filan bildiğin kişisel telefonunu o şekilde yollamış. Satıcıyla iletişime geçtim, abla telefon olduğu gibi duruyor içinde fotoğraf filan var lazımsa tekrar göndereyim dedim. Ha yok önemli değil dursun dedi kapattı. Laptop aldım, şarj kablosu kirden simsiyah olmuş. 3-4 tane ıslak mendille anca temizledim. İnsanların içi rahat ede ede nasıl böyle kullanıyorlar anlamıyorum. Ben mi çok titizim insanlar mı umursamaz bilmiyorum gerçekten.