Şimdi muhtemelen derdimi tam olarak anlatamadım sadece bu sitede olan sektörlere bakalım 2 saat takılan herkes görür zaten bunları ne para kazandırır? SMM panel, Dating, Semrush tarzı üyelik(100farklı üyelik var) ne bileyim makaledir odur budur. Şimdi derdimi iyice anlatayım 1 saat içinde parasını verip smm panel açabilirim doğru mu? Doğru. Ama yapamıyorum beni tutan bir şey var ama bunun üşengeçlik olmadığına eminim. Ben diyorum ki hazırda SMM paneli olsun gerek komisyon usulü gerek ortak olarak beraber çalışalım. (Konu panel değil konuyla alakasıda yok yurtdışından dolar üzerinden bir iş olduğunu varsayalım).
Bir başkasının basamak basamak düşe kalka çıktığı yola 10. basamakta başlamak istiyorsun, kimse sana böyle bir iyilik yapmaz tabi baban olmadığı sürece. Hayatımda para kazandığım her yöntemi kendim buldum başkalarının bilmediği şeylerdi bunlar veya çok az kişinin yaptığı şeyler ve hangi arkadaşıma öğretmeye kalksam çok zorlandım ve yapamadılar kısacası kimse seninle vakit öldürmez kardeşim yani tabi çok yardımsever biri değilse, inan bana ben de maddi anlamda şuan çok kötü haldeyim hayatımda hiç görmediğim bir çöküş yaşıyorum ki intih*r etmeyi bile düşünüyorum umarım üstesinden geliriz bu durumun