Senin 2 senede kazandığın parayı ben bu bilgiler sayesinde 1 ayda kazanıyorum. Boş yapmayalım istersen.
Bir şeyi satmak, pazarlamak istiyorsa bir şeyleri öğrenmek gerekir. Arkadaş konuya para çok lazım deseydi iban yazardı haksız mıyım ?
Sen gece gece artis artis açacaksın edeceksin yazmışsın ya. Bende sırf senin için ücretsiz veriyorum arkadaşa. Mutsuz ol diye.
ben kazancımı kıyaslamıyorum ne sizinle nede bilginizle sadece arkadaşın aradığını söylüyorum, birşeyleri satmak pazarlamak istediğini söyleseydi bende yardımcı olurdum yaptığım bir artislik yok bunu yapan sizssizin yok yardım ediyorum felan buyrun edin çokta umrumdaydı, benim anlatmaya çalıştığım şey yine gerçekleşecek arkadaş eğitiminizde ne olursa olsun bakacak yapmaya çalışacak kendi tecrübesini kendi kazanacak siz onu komisyon usülü ortakmı edeceksiniz hayır sen yeni bir işe atılma ben zaten yaptımmı diyeceksiniz hayır yol göstereceksiniz kısaca ona aradığını vermediniz bende ona aradığını bu şekilde bulamayacağını anlatıyorum