Selamlar, aramızda döviz üzerinden para kazanıp da bana iş öğretebilecek var mı? Komisyon usulü yada kazandığım paradan istediği kadarını kendisine gönderebilirim. Gerçekten bütün günüm boş geçiyor gidip kasiyer olarak vs çalışmak istemiyorum. Girişimciliğim hiç yok sadece birinin kolumdan tutup kaldırmasına ihtiyacım var her türlü işi sorunsuzca yapabilirim hatta günlerce ücretsiz çalışabilirim yanınızda.
Bu; bana iş öğretin ve öğrenene kadar yanınızda kalayım öğrendikten sonra da ben yoluma siz yolunuza, kimse kimseyi kolundan tutup kaldırmıyor maalesef, deneyimi siz kazanabilirsiniz başkası veremez.
Sizi anladım bende sanırım anlatamadım,size burada tecrübe verebilecek kimse yok kendiniz kazanacaksınız o smm paneli siz açtıracaksınınz gerekirse paranızı hiç etmiş olacaksınız umarım anlatabilmişimdir
Arkadaş çok güzel bir şekilde kendisini ifade etmiş. Hepimizin elinden tutanlar olmuştur. Burada bir iş öğrenmek değil her şey, babanız bilgisayarınızı almıştır veya şuan Elektriği o ödüyor da olabilir. Bunlarda sizleri geliştirmek için rahat ortam yaratılan avantajlardır. Neyse,
Yeni bir sistem ağı oluşturuyorum. Son konularıma bakabilir, eğitimimi inceleyebilirsin.
Forumda, Türkiye'de ve Uluslararası çok büyük şirketlerle anlaşmalar sağladık. Eğer gerçekten amacın bir şeyler öğrenip kendine ve çevrene katkıda bulunmaksa.
Yarın görüşelim. Ben sana istediğin şeyi vereceğim. Para falanda istemem. Öğrendikten sonra çekipte gidebilirsin sorun değil.