Evet burası yardımlaşma forumu eğer bana Freelance para kazanmak istiyorum deseydiniz size birkaç site önerirdim, eğer tasarım öğrenmek istiyorum deseydiniz size birkaç eğitim atardım, ilgi alanlarınızı söyleyip meslek sorsaydınız fikrimi belirtirdim siz hem soruyu hem cevabını bizden bekliyorsunuz malesef hayat bu kadar kolay değil.
İşi bilenle çalışmak zorken bilmeyene öğreterek çalışmak çok daha zor olacaktır, forumda çoğu kişi kendi yağında kavuruluyor, kendine yapabileceğin bir alan seç biraz bilgi edin çok az veya ücretsiz iş alıp kendini müşterilerin istekleri doğrultusunda proje hazırlarken geliştirirsin onun dışında emek vermeden maalesef sadece şans oyunlarında kazanma ihtimalin var.
Şimdi muhtemelen derdimi tam olarak anlatamadım sadece bu sitede olan sektörlere bakalım 2 saat takılan herkes görür zaten bunları ne para kazandırır? SMM panel, Dating, Semrush tarzı üyelik(100farklı üyelik var) ne bileyim makaledir odur budur. Şimdi derdimi iyice anlatayım 1 saat içinde parasını verip smm panel açabilirim doğru mu? Doğru. Ama yapamıyorum beni tutan bir şey var ama bunun üşengeçlik olmadığına eminim. Ben diyorum ki hazırda SMM paneli olsun gerek komisyon usulü gerek ortak olarak beraber çalışalım. (Konu panel değil konuyla alakasıda yok yurtdışından dolar üzerinden bir iş olduğunu varsayalım).