Önceki yatırım tavsiyesi değildir konumda da belirttiğim gibi para asla uyumaz ve her zaman bir yöne doğru seçimini yapar o yöne doğru savrulur.

Lafı uzatmadan, beklediğim süreç başladı:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 14 MAYIS açıklaması
6 lı masanın adayını 13 şubatta kamu oyuna duyuracak olması insanlarda belirsizliğe yol açtığından dolayı para yönünü yükseliş gösteren (keriz silkeleme) kripto borsasına azımsanmayacak yükselişinden dolayı yön alırken hisselerde düşüşe neden oldu.

bu durumla birlikte hisselerin fiyatı ucuzlamaya başladı.
Nasıl ki kripto borsası 15-16 bandında gezerken herkesin korkudan kaçtığı bizlerin ise alttan topladığı zamanlardı ki aynı durum şimdi hisselere geçti.

geçmiş seçim dönemlerinde belirsizlik olduğunda hisselerin düştüğünü sonrasında yükseldiğini gördüğümü söylemiştim.

kimseye zan altında bıracak bir spekülasyon yaratma gibi düşüncem yok bildiğiniz gibi kendi yatırımlarımı burada sizlerle konuşuyor ve yorumluyorum zaman buldukça.

aldığım hisselerden cüzi miktarda kar aldıktan sonra bilerek düşmesini izledim. Diğer yatırımlarımdan elde edeceğim gelirin boyutu ne olursa olsun bu fiyatlar düştükçe alttan tekrar alım yapacağım.

seçim sonrasında yükseleceğini düşünürsem ve haklı çıkarsam mevcut yatırım sermayemi 2-3 katına çıkarma ihtimalini düşünebilirim.

özellikle Mayıs ayında 2 yolluk projesi bitecek bir enerji şirketine olan yatırımımı arttırmayı hedefliyorum. MAYIS ayında proje bitip çalışmaya başlayacak bu da bir yatırımcı olarak şirketimin çalışıp kazanması demek.

bu sayede hem temettü kazanabilir hem de hisseden kazançlı çıkış yapabilirim.

Yatırım tavsiyesi değildir.
iyi forumlar