Bunların kardeşimiz olduğunu savunan güruh,
Artık annem ve kız kardeşim dışarı çıkarken tedirgin hissediyorum. Kendi başıma geç saatlerde sokakta iken tedirgin hissediyorum. Ben bir siyasi görüşe mütabık değilim ben Türkiye Cumhuriyeti'nin pırıl pırıl bir genciyim. Gençliği heba olmuş. Neden gelenlerin hepsi militan, hırsız, sapık, arsız. Bunlar mı savaş mağduru? Bırakın bu numaraları yemeyi. Ülkemde bu işgale göz yuman kim varsa, buna kim ön ayak oluyor ise allah iki cihanda da yakasını bırakmasın. İzlerken gözlerim doldukça sinir katsayım yükseliyor. Önceden bu ülkede bulunan ordunun bir onuru bir gururu vardı. Baktığın zaman bırak düşmanı titretmeyi yerin dibine sokardı. Sınır namusdur lafını tekrarlamayacağım videoda zaten izleyeceksiniz. Kahrolsun böyle düzene, kahrolsun benim hayatımı karartanlara bu çağ dışı insanlarla birlikte beni yaşatan topluma.
Hudut Nöbet Tekmili:
Asil Türk milletinin namus ve şerefini, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sorumluluk bölgemde korumakla görevli gözetleyiciyim. gözüm sorumluluk bölgemde, kulağım komutanda. vatan ve millet uğruna, seve seve can vermeye hazırım komutanım!
https://twitter.com/TurkAvaz/status/...mCcb6OclXO3e3Q