IgraLAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaysız, verimsiz ve gereksiz bir konu olmuş kanımca, 00,01 kuruş tıklanma maliyetim var, anlık 500 kullanıcıdan aşağıya düşmüyor site bu reklam stratejisinin doğru olduğunu mu gösteriyor? ( hayır göstermiyor arkadaşlar... )
Önemli olan doğru hedef kitleye doğru reklamı gösterip iyi bir dönüşüm oranı elde etmek.

"5 DAKİKA DA MAKSİMUM 18 KULLANICI TRAFİĞİ AN İTİBARİYLE 58'E ÇIKTI! 🧿

TIKLAMA BAŞINA MALİYET SADECE 0.55 KURUŞÇUK "

şunların hiç bir anlamı yok kısacası.
Merhaba hocam, yorumunuz için teşekkür ederim. Lakin geçen günlerde paylaştığım konuyu takip etmediğiniz için gayet normal. Kısaca özetlemek gerekirse, geçen günlerde bir firmaya tek seferlik e-ticaret kurulumu yaptım. İstikrarsız fakat genelde aylık cirosu 60-80 bin tl arasında değişen cirosunu kurulum yaptıktan sonra 1 haftada 60 bin tl ile sonuçlandırdı.
Sonrasında bugün, gelen trafiğin maliyetini düşürmek için birkaç dokunuş yaptım. Bu dokunuşlardan sonra trafiğin artmasıyla birlikte doğal olarak satışları da artışa geçti cirosu gibi.

Konudan bilginiz olmadığı için yorumunuz gayet doğal fakat konularımı ve yorumlarımı bilen arkadaşlar genellikle conversion (dönüşüm) bazlı çalıştığımı bilirler. Gelen trafik para kazandırmıyorsa benim için hiçbir manası yoktur Kolay gelsin