oguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim başıma şöyle bir olay geldi numaramı izmirde farklı bir kişiye tekrar satmışlardı ve benim hattımın kullanmı tamamen kapatıldı eğer böyle bir durum olsa karşıdakinin hatti kapanır bırakın telefona cevap vermeyi sms de alamaz
benim bildğim kadarıyla da hattan sadece sms alayım da telefon armaları şu kişiye gitsin diye bir olay yok hadi oldu diyelim elin rusu türkiyeden 10 20 k numarayı teker teker arayacak tc kimlikleriyle anay yaptıracak sonra yönlendirme yaptrıcak imkansız kadar zor bir olay ki 5simde milyon tane numara var fikrim bu şekilde
hocam olay böyle bir şey değil zaten. voip nedir lütfen bir araştırın. çok uzun bir mevzu. fakat sms onay sitem var ve forumda bir arkadaşla tanışmıştım ağ kullanmasını çok iyi bilen bir arkadaştı. sitem için böyle bir sistem kurabilceğini iddia etmişti. tanışma şeklimizde şöyle olmuştu; facebook, instagram gibi yerlerden sms gönderebiliyordu hatta istediği isimden inanmadığım için örnek atmasını istedim. sadece facebook başlıklı bir smsden bahsetmiyorum direkt facebooktan sms atmasından bahsedyorum.bir önceki gün facebboktan gerçek bir doğrulama kodu almıştım ondan sonrasında da "selam hocam naber" yazılı bir sms. ağları kullanarak yapılabilen bir şey. adam kendini ispatlamak için atmıştı ben inanmayınca bu mesajı. daha sonrasında sms onay sitem için görüşmüştük. sadece sms atmak değil başka cihazlara gelen smsleri dahi görürüm dedi. öncelikle bana babaın numarasından mesaj attı daha sonra ise babama mesaj atmamı istedi. attım ve o mesajı bana söyledi. sadece babam değil bir çok arkadaşımın numarasında denetirdim. bu gerçekten mümkün olan bir şey. tabii pop up reklamları ile bir çok virüs bulaştrıpta yapılıyor fakat cihaz değiştiği anda olay bitiyor. bahsettiğim kişi ağları çok iyi kullanıp böyle işlere hakim olan birisi. sonrasında merakımla bende çok araştırmıştım. sizlerede öneririm.