Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köpeklerin toplatilmasi gerektiğini savunan ve onların özgür bir canlı olduklarını, bizim onlara kötülük ettiğimizi savunanlar da haklı. Köpekler sokaklarda kalamaz, tamam özgür canlılar ancak misal Türkiye ye çok kar yagdi. İnanılmaz bir soğuk yaşıyoruz. Ne olacak bu canlara? Allah bunun hesabını sormayacak mı? Peki ya bu Köpekler toplatilirsa ne olur? O zamanda hayvanlar müebbet hapis almış gibi olurlar. Sen inanılmaz hırcın bir köpek ile çok zayıf, yavrularını besleyememekten yavruları ölen bir köpeği aynı "kafese" koyarsan bunlar birbirlerini ÖLDÜRÜR. Bunları umursamayıp "oyun oynuyorlar ya" karakter yoksunu, soytarılar da var tabii. Bu konunun inanılmaz iyi bir plan ile denetilmesi ve hayvanların kontrollü bir biçimde toplatilarak doğal yaşam parklarına (şehre çok uzak olmayan ama doğal bir yer olabilecek koşullara sahip, geniş, bakımlı bir ortam ve aynı zamanda köpeklerin gezebildigi yerler) konulmalı.

Be mugla da yaşıyorum. Sıtkı koçman üni sinin için de bir doğal yaşam parkı var. Buyurun inceleyin. Mugla dogal yaşam parkı
Ek olarak arkadaşlar, sırf insanlara saldırdıkları için hayvanların ceza almasını düşünen kişiler de var. Bunlara "kişi" demekten rahatsız oluyorum. Böyle kişiler genelde hiç bir şey araştırmadan pat diye konuya girer ve soytarılık yaparlar. Mesela şu aciz hayvanların aklı olup fikri olmadığını, yaptıklarının sorumlusu olmayacağını ve en önemlisi iradeleri olmadığını bilmezler. Katliamlara da göz yumarlar.
Son olarak
Barınakları durumunu bilmiyorsanız ben size Konya da yaşanan bir barınakta ki köpek katliamını vereyim
Dayanamayacaksanız lütfen izlemeyin