Arkadaşlar selam,
Şu anda konuştuğum kız var. Bu konuda tamamen tarafsız olup sizlere gerçekten dobra dobra anlatacağım ve kısa tutmaya özen göstereceğim.
- Her şeyden önemli ve değerlileri; arkadaşları. Arkadaşlarım bir yana dünya bir yana diyor. Benim yanında da olsa arkadaşlarından biri gel dediği an koşarak gidiyor.
- Sadece kız takılalım deyince takılıyoruz. Akşam o çıkmayalım ben çıkalım desek hayatta çıkmaz.
- Haber vermez. Aklına gelirse şuradayım diye yazar sadece ve hatta olduğu yerde ne mesajlara ne telefon çağrılarıma cevap verir.
Neyse daha uzun yazmayacağım çünkü yazacaklarım var.
Ben bu kızın geçmişi hakkında çok şey öğrendim, buldum ve bunlar gerçekten kötü şeyler. Kıza sorduğumda ise geçmiş geçmişte kaldı bir daha açma diyerek kavga ettik.
Kızın çevresinin bazılarını tanıyorum ve onlarda kızdan uzak durmamı, bağlanmamamı, ciddi düşünmememi söyleyip duruyorlar ama bende kızı saf sanıyorum. Saf derken, temiz kalpli falan ama geçmişini bildiğim, çevresinin söyledikleri sürekli aklımı kurcalıyor.
Seninle tanıştığımdan beri her şey geçmişte kaldı dedi ve inanıyordum ta ki az önceye kadar.
Kız markette çalışıyor. Az önce aradığımda biriyle konuşuyordu. Sonra geri aradı ve kim diye sorduğumda; "xxx diye bi müşteri, sütün fiyatını sordu" dedi. Bende tabi haklı olarak "seni ne diye arıyor gelsin baksın fiyatlara" dedim ve kız "Emre yeter bu kadar da saçmalama istersen alt tarafı müşteri ve fiyat sordu" diyerek ara vermemizi istedi, bende tamam dedim.
Şimdi kızı sıkıyor musun, darlıyor musun diye soranlara:
Çevresini ve geçmişini çok iyi bildiğim için korkuyorum aynı şeyleri yapacağını düşünüyorum. Sıkmıyorum ve darlamıyorum, sadece uyarılar yapıyorum. Bu konuyu da bahsettim, korktuğumu falan söyledim ama "he he" diyerek geçiştirdi sadece.
Ben mi yanlış yapıyorum arkadaşlar, tavsiyeleriniz neler?
Tecrübe ile sabit ve muhteşem ata sözü veriyorum sana "it boka tövbe etmez" kusura bakma ama bu ilişkide üzülen sen olursun.