Böyle olduğunu bende biliyorum, kesinlikle haklısınız. Ama şöyle bir durum var; (sözüm meclisten dışarı)
Siz işinizden çok vaktinizi sevgilinize ayırdığınızda karşı tarafı mutlu etmek için işinizden olabilirsiniz, yetenekleriniz azalabilir hatta körelebilir. Buda bi müddet sonra sizi maddi olarak sıkıntılar çeken bir noktaya getirir ve vasıfsız işlerde çalışmak zorunda bırakır. Böyle bir erkeğe dönüştüğünüzde o uğruna hayatınızı mahvettiğiniz sevgiliniz zaten yanınızdan hızla uzaklaşacak. Siz mahvettiğiniz hayatınızla başbaşa kalacaksınız. Türkiye'nin asıl gerçeği budur. Sizin hayatını s*k*rten o kadın genç yaşlarında belkide bir kızın elini bile tutmamış/tutamamış kendini işine vermiş birinin hayatını rayına oturttuğu ana aşık olacak, çünkü çoğu kadın için aşk bir yerden sonra "para" dır. Siz belki hastane sahibi olabilecek kapasitedeyken bir doktorun sevgilinizi almasını izleyecek ve o doktorun görev yaptığı hastaneye temizlik görevlisi olabilmeye uğraşacaksınız. (durumlar, meslekler temsilidir)
Kesinlikle sizi anlıyorum ve katılıyorum; ama genç arkadaşlara tavsiyem eğer bir kadın sizden hayatınızı mahvedecek fedakarlıklar yapmanızı istiyorsa bikaç kez daha düşünün derim.
Adam filozof gibi düşünce yapısına bak. Helal olsun 👏👏