Eline sağlık harika bir sistem olmuş ilerde yazıyı direk site paneline bağlama özelliği gelirse mükemmel olur fikrindeyim takipçiyim bu konuda
Eline sağlık hocam
Merhabalar, hehangi bir ürün yazdığımız zaman o ürün hakkında makale yazabiliyor mu ?
DEMO lisans talep edebilir miyim?
Sistem harika beyler, hocamda iyi destek veriyor. Elinize sağlık süper bir program.
sistemi test etmek için ne yapmamız gerekiyor
Programı aldım, botun içinde bir büyücü var, kusursuz makaleler yazıyor. Bu konuyu şans eseri görmüştüm, iyi ki de görmüşüm. Ayrıca satan arkadaş çok ilgili.
Bot satın alındı her detay düşünülmüş teşekkürler hocam
hocam kaç kelimeye kadar yazıyor demo talep edebilirmiyim aynı zamanda konu kaybolmaması için de mesajım bulunsun
Güzel yazılım, hayırlı satışlar .)
Ne kadar özgün hocam? Örneğin sosyal medya ile ilgili 200 makale oluşturdum diyelim. Başka bir site neredeyse aynısı olmuş diye dava açabilir mi? Açabilirse bunun önüne geçmek için nasıl bir yöntem izliyoruz?
Kaç makalenin sentezinden oluşuyor hocam tek bir makaleden mi? Program %98 gösterse de insan gözüyle okununca çok benzer olduğu o makaleden türedipi belli olmuyor mu? Mahkemede program kullanmazlar sonuçta
Yabancı dillerde kullanıla biliyormu?
Yapay zeka ile mi oluşturuyor makaleleri? Sadece anahtar hakime ile makale içinde alt başlıklar oluşturabiliyor mu?
Kısa bir süreliğine Deneme şansımız mevcut mu acaba ?
hocam hayırlı alışverişler dilerim demo varsa görebilirmiyiz acaba ?
Farklı dillerde makale oluşturuyor mu acaba.
İngilizce İçerik Olarak Program Gerçekten Çok Profesyonel Ve Özgün Oluşturuyor.
fitnessın tarihi hakkında örnek makale alabilir miyim? bir yerde kullanmacağım sadece merak ediyorum
Mesajım bulunsun, hayırlı işler.
En fazla kaç kelime oluşturabiliyoruz? Ve mesela 81 ilde x başlığında makale yazdırmak istiyoruz 81 makalenin hepsi farklı mı çıkar? Tekrarlayan içeriğe düşmez mi? Aynı başlıkta 81 makale ?
Msjım dursun özelden bana katlandı zaten sorularıma çok teşekkür ederim kendisine
Askerlik süreci olacağından alım gerçekleştiremiyorum fakat döndüğümde ilk fırsatta deneyimlemek isterim. Mesajım bulunsun. Hayırlı satışlar.🙏🏻
Merhabalar hocam demo alabilir miyim
Diyet,su diyeti, yoğurt diyeti 300 400 kelime aralığında
Merhaba ,
Merak ettiğim şu . Chat GPT gibi bir yapay zeka api'si mi kullanıyorsunuz ? neye göre yazıyor ?
Dün forumdan bir arkadaşın önerisiyle konuyu keşfettim. Konuda deneme makale için mesaj atılabileceğini söyledi arkadaş. Özellikle makale içeriğini söylemeden hocamın aktif olmasını bekledim. Bugün aktif oldu, makale içeriğini söyledikten yaklaşık 3-4 dakika önce ortalama 200 - 220 kelimelik 3 tane farklı makale gönderdi. Makale içeriği ise kaplan balıkları ve koalalar hakkındaydı. Makaleleri incelediğimde ne internette ingilizcelerini bulabildim ne de türkçelerini yani dediği gibi özgün bir şekilde hazırlanmış gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle ileride birlikte çalışacağız, gerçekten beni şaşırttı. Ellerinize sağlık hocam.
Tamamen özgün seo uyumlu mu yazıyor? H1 H2 H3 tagı ile birlikte.
Merhabalar hocam. Hayırlı olsun satış konunuz. Rica etsem şu iki keyword için demo yazı alabilir miyim?
Göktürk tenteci
Yeşilpınar elektrikçi
3 aylık lisans ve sınırsız wp botu satın alındı. arkadaşımız başından sonuna kadar çok ilgili hala daha ilgileniyor sonuçlarını gün geçtikçe yazacağım şuan için sorunla karşılaşmadım gayet memnunum ellerinize saglık.
Mesajım Bulunsun Sonradan Çok İşime yarayacak gibi. Eline sağlık şimdiden
Demo için 2 adet aynı keyword verildi, 2 içerikte 'kopya içerik' testinden geçti. Emeği geçen herkesi tebrik ederim
Almayı düşünen arkadaşlar için 3 günlük kullanımlarımın sonucunu yazıyorum.
- İngilizce olarak oluşturduğum makalelerde anlam bütünlüğü ve bilgilendirici içerik olması gayet güzel herhangi saçma bir cümle yapısı görmedim. Bir çok farklı yönde değerlendirdim liste makaleleri ve teknik makaleler ürettim.
- En iyi sonucu almak için (bence benim tavsiyem oluşturduğum makaleler çerçevesinde) başlıkları kendiniz yazıp o başlığa göre makale yaratmanızdır. Semrushtan sektörünüze göre aranma hacmi yüksek kelimeleri bulup ve başlık önerilerinden başlıkları kendiniz program içine yazarsanız gerçekten harika makaleler üretiyor. Esneklik ayarı 8-10 arası çok ideal geldi bana. Eğer 400 500 kelime makale üretecekseniz esneklik ayarı mutlaka yüksek olmalı yoksa makale sayısını tamamlamak için anahtar kelimeleyi fazla kullanabiliyor. Bu programın hatası değil esneklik ayarının sınırlamasından dolayı, programın konu dışına çıkmak istememesinden olarak anladım. Esneklik ayarı yükselince o kelimeye ait daha fazla içerik yazıyor. Örneğin havalimanı ile alakalı esneklik 5 iken sadece havalimanından bahsederken esneklik 8-10 olduğunda havalimanı transfer, havalimanı yemek vs gibi konularada giriyor. Böylelikle zengin içerikli makale üretmiş oluyor.
Genel olarak izlenimlerim bu yönde. 1 Ay sonunda tekrar bir değerlendirme yazarım ^^. Programı yapan arkadaşın emeğine sağlık inanılmaz bir zaman tasarrufu ve bütçe kazancı sağlamış oldu .
Wordpres için makalelere öne çıkan görsel ve makale alt başlıkları eklese süper olurdu
İngilizce Tier-2 sitelerim için sipariş verildi ödeme yapıldı, bu akşam kurup teslim edilecek. Çok ilgili bir arkadaş, şimdiden teşekkür ediyorum. 3-5 gün sonrada detaylı inceleme yazımı yazarım. Bu sistemin sadece ingilizce olanını kullandım daha önce ama kelime başına para alıyordu, bunun sınırsız olması çok meraklandırdı beni
Güzel bir sistem olmuş. Elinize sağlık. Mesajım bulunsun.
Bot alındı arkadaşın ilgisi programın işlevselliği hepsi çok iyi teşekkür ederim
Arkadaş dün akşam vps üstüne kurulumu yaptı. Bugün 300 den fazla makale yazdırdım. Bot çok başarılı çalışıyor. İngilizce ve Rusça çok çok iyi yazıyor. Türkçe çok deneme şansım olmadı ama gördüğüm kadarıyla anahtar kelime değilde makale başlıklarını başlıklar.txt ye elle girince çok daha iyi sonuç veriyor. Yapay zekanın ana dili Türkçe olmadığı için haliyle bazı karışıklıklar çıkabiliyor. Deneme yaparken mesela cam balkon anahtar kelimesini girdim cam'ın ingilizcesi kamera olduğu için balkona kamera takma ile alakalı bir makale verdi. Başlıkları elle girip denediğimde düzeldi ve cam balkon ile alakalı makale verdi. İngilizce tek 1 anahtar kelime ile 150 makale yazdırdım, hepside birbirinden farklı, grameri ve yazım dili güzei. Yani sonuç itibari ile alınır. Parasınıda 1 günde çıkarıyor zaten.
Almanca Bir kaç başlık verdim demo makale istedim özellikle soru özellikli başlıklarda direk cevap niteliğinde içerikler üretiyor bu çok hoşuma gitti bütçeyi ayarlayıp direk almayı düşünüyorum botu. Arkadaş çok ilgili herkese tavsiye ederim.
ChatGPT'den farkı nedir? O da %100 özgün yazıyor, eğer farkları bulunuyorsa pm'den dönüş sağlarsanız almak isterim
Yazılım başka firmadan api desteği alıyor mu makaleleri üretmek için ?
Selamlar.
Kelime sayısında sınır var mı uygulamada?
Merhaba, Yaşar Kemal, Kuşlarda Gitti kitabına özgü demo bir makale rica edebilir miyim?
Teşekkür ederim.
1 aylık lisans alındı sonuçlar gayet iyi emeğinize sağlık.
İstediğimiz kelimeden makale yazıyor mu tam olarak anlamadım kusura bakmayın 😫
articleforgeye göre kalitesi nasıl hocam? paragraflar daldan dala mı atlıyor yoksa bir önceki paragrafın devamına mı geçiyor?
Bot için birkaç önerim var:- Makaleye konuyla ilgili resim ekleme.
- Konuyla ilgili Youtube videosu ekleme.
- Yazı içi H2 başlıkları ekleme.
En önemlisi de makaleleri hazırladıktan sonra yazıları sitelerimize ekleme özelliği.
Bunlar gelirse süper otomatik olur.
Demoyu nasıl talep edebiliriz ?
ürettiği örnek makaleleri görebilr miyim
Merhaba vereceğim bir başlıkta bir adet denemelik makle üretebilirmisiniz görmek isterim
Şimdi alıcam diye düşünüyorum ama ne makale yazıcaz. Müşteri gelince makale ihtiyacı oluyor. Şimdi alıp kullanamıyacaz. Yada müşteri çıkınca alıcaz kullanıp köşeye kaldırıcaz. Sistem 10numara5yıldız peki bunun farklı kullanım paketleri olmaz mı acaba. Günlük haftalık gibi. Gelen müşteriye göre alsak haftalık yada günlük çalışma olarak?
windows 10 sürümü yok mu hocam
sistem api ile mi çalışıyor
3 Aylık lisans alındı sabırlılıkla tüm herşeyi ile ilgilenen ve bu program gerçekten müthiş bir şey yav
Bütün yorumlar oldukça güzel, ancak yapay zekadan bu şekilde başarılı içerik elde edilmesine inanmak zor oluyor.
"yüreğir sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı online başvuru" başlığına uygun bir içerik örneği paylaşabilir misiniz?
Selamlar iyi satışler. Botun başka platformlardan api desteği ile çalıştıpını söylemiştiniz. Peki botta durma çalışmama hizmete ara verme durumu oluyormu?
Sınırsız lisans seçeneği var mı? Var ise fiyatı pm alabilir miyim.
Merhaba makale uzunluğu için maksimum uzunluk kaç olarak girilebiliyor?
1 aylık lisans alındı.
Beklentimizin üstünde sonuç aldık.. Daha uzun çalışacağız gibi duruyor.
Başarılar hocam bir indirim bekliyorum kampanya
Program yapayzeka destekli mi ?
3 5 adet makale için demo verseydiniz süper olurdu.
Selamlar, sistem hangi dillerde makale yazabiliyor? Rica etsem yazar mısınız?
İyi çalışmalar.
çalışma mantığı nedir hocam api vs kullanmıyorsa 0 dan bu tür makaleler yazacak bir yapay zeka mı yoksa farklı bir mantığı mı var
güncellemeyi nasıl yapacağız ?
1 aylık alım yaptım program efsane arkadaşlar tavsiye ederim herkeze
merhaba hocam; program benim için biraz pahalı günlük veya haftalık sürüm olarak gelir mi?
yanlış bilgi üretme gibi bir bilgi üretme olasılığı varmı
botu almak istiyorum fakat adsenseden geçiyormu onay alıyormu yazılan makaleler teşekkürler
bot harika arkadaşlar, kesinlikle tavsiye ederim. özgünlük testinden geçirdim %100 özgün. tebrik ederim.
Ben simdi x kadar aylık lisans alsam, güncelleme gelse ekstra birde 200 tl kurulum ücreti mi vericem? Çok değişik bir sistemmiş.
Ömür boyu lisans satıyor musunuz ?
toplu makale yazdırma var mı?
Hangi ai altyapısının kullanıldığını öğrenebilir miyim?
Selamlar, windows bilgisayara kurulabiliyor mu ?
intihal özgünlük oranı kaç
Hocam ücretli kısa süreli deneme vb var mıdır ?
Hiç editlenmeden yayınlanmış bir makale varsa görmek isterim hocam.
@Alwaysmile08; hocama yazdıktan 10 dk içerisinde demo makale geldi, ben gerçekten başarılı buldum. Kurma aşamasında olduğum yeni siteler için kendisi ile bilahare iletişim kuracağım.
konu ilgi çekici fakat bu,bencede bi sorun hocam.diger arkadaşları bilmem ama gönderecegin demo benim merakımı gidermiyor çünkü,kendim test etmem gerek.yani sırf denemek için 1k ücret fazla geldi bana açıkcası. limitsiz oldugu için,sen de haklısın tabi ona bişey demiyorum.çok fazla yazılım alan,kullanan birisiyim şahsen.özellikle yabancılardan,masaüstü yazılım çok alırım ve içlerinde 3 günlük,1 haftalık denemesi olmayan yok.yani keşke limitli şekilde bi deneme hesabıda alınabiliyor olsaydı,gerekirse ücretiyle.test makalesi göndermek yerine mesela 3 günlük ücretsiz,belli bi sayıda makale üretebilmek filan yada direkt 7 günlük,ücretli şekilde deneyebilmek gibi seçenekleride mümkünse degerlendir derim şahsen

bol kazançlar dilerim.
Merhaba , makalelerin ana kaynağı nedir yani hangi algoritmaları birleştirip makale oluşturuyor.
düğün , nişan ile ilgili 1 makale örnegi alabilirmiyim
Yazılımı aldım, hocam sağolsun hızlıca bilgisayarıma bağlanarak sistemi aktif etti.
Denemelerim sürüyor, şu ana kadarki başarısı kayda değer.
Çok spesifik alanlarda ve nette data toplayabileceği içerikler yoksa bir insan gibi performans göstermesi beklenmemeli.
Ancak işleri hızlandırdığı aşikar.
Ellerine sağlık hocam.
Bot alındı ve kullanmaya başladım. Yabancı dilde ve Türkçe harika iş çıkarıyor.
Test rica edebilir miyim?
Program teslim alındı. Testler başarılı. Teşekkür ederim.
2 adet makale testi gönderdi makaleleri okudum tam okuyucuyu bilgilendirecek yarım yamalak olmayan aşırı hoşuma giden makaleler, bir bot böyle bir makaleyi nasıl üretti açıkçası şaşkınım. yakın zamanda çalışmak için pm atacağım
bot alındı, 1-2 haftalık periyotlarda siteme etkisi vb. durumları ekleyip yorumu düzenleyeceğim
ama ilk izlenimim botun çok iyi olduğu yönünde
Üstadım windows için örnek video felan varmı
mesajım bulunsun sınırsız makale üretmesi ilgimi çekti
mesaj gönderdim "ek dil talebi ile"
eğer uygunsa mutlaka almak ıstıyorum....
Merhaba demo mevcutsa, Bursa Gezilecek Yerler ile ilgili bir makale örneği alabilir miyim?
Artık makale yazarlığının galiba sonu geliyor 🤔,peki google botları bunu farkı anlayabiliyormu,anlarsa zaten google gözünde - dir.
Değerli dostlarım, artık sizlere
vanilyazilim.com üzerinden destek vermekten mutluluk duyacağız.
-Artık PayTR Aracılığı ile kredi kartı, debit kart vb ödeme yöntemleri ile ödeme yapabilirsiniz.
-Kurulum için artık uzaktan bağlantı gerekmeksizin istediğiniz zaman satın alım yapıp kurulum yapabilirsiniz.
-Teknik Destek, artık
vanilyazilim.com adresinde profilinizde bulunan "Destek Taleplerim" bölümünden verilecektir.
1 Şubat 23:59'a kadar
KDV Dahil 990 TL .
Sağlıcakla kalın!