Merhabalar kilodan dolayı bende rapor aldım 3 sene üst üste gidiliyor neler yapılması neler yaptım onları yazıyım size yardımcı olabilirsem seviniriM

İlk olarak Aile hekimliğine gidiyorsunuz orda askeriye için olduğunu söylediğinizde sizi genel bi muayene yapıyor bende sorular sordu zaten kilo olunca hastaneye sevk verecegini bildirdi.

Hastaneye gittigimde 1. gidiş de 1 yıl erteleme aldım 5 kilo fazlan var erit öyle gel dedi
2. gidişim de biraz daha kilo almıştım sağlık konusunda da problemlerim oldugu için elimde olmadan alıyorum.
Doktor gidip gitmeyecegimi sordu siz nasıl ön görürseniz dedim git derseniz giderim gitme derseniz gitmem muhabbeti oldu bir yıl uzatma yazıyım derken bi anda ben seni askerlikten muaf tutuyum o sıra sende problemlerini çözmüş olursun dedi tamam dedim geçtim
Heyete çıkacaksın dediler heyette yaklaşık 15 - 20 kişi vardı isim okundu içeri girmem le çıkmam bir oldu isim soyisim .... askerliğe elverişli değilsiniz dedi hayırlı olsun dediler çıktım
ordan bi kağıt verdiler sekreterler bu kağıdı askeriye bildirin dediler gittim verdim hayırlı olsun dediler konu kapandı.