Konu herkesin haksız rekabet olarak nitlendirmesinden ötürü sen eskiksin ben yeniyim ,piyasaya benim hypem ile yürüdü siz kimsiniz naraları ile dönmesi hem üzücü hem de ticarette olmaması gereken cümlelerdir. Forum içerisin de ürünün/hizmetin taban fiyatı olup kendi sitelerin de dilediği rakamlara sata bilirler buna serbest piyasa deniyor ve Türkiye uzun yıllardır serbest piyasa modeli ile ilerliyor, burda önemli olan son kullanıcıdır, kullanıcı eğer fiyat odaklı gidiyorsa ucuz ne ise onu almak ister ki alıcaların çoğu da satılan ürün/hizmet tema,eklenti artık ne ise bilgisiz birisinin bunları bilmeden alması imkansız alan adam eklenti nedir bilir yıllık süresini bilir veya ömürlük olup olmadığını en azından anlar "lifetme" "ömür boyu" yazanlara eğer 1 yıllıksa ve kendi sübvanse ediyorsa bu firmanın pazarlama strajesidir. Ben bu olayı Trendyolun yemek servisine benzetiyorum adamlar kocaman %50 inidirim yazıyor ama 20 TL ile sınırlı . Sizin deyiminize göre Trendyol Yemeksepetine büyük haksızlık yapıyor? velhasıl haksızlık/haklıyız diye tartışanlar dahil son kullanıcıyı değil cebini düşünüyorlar bu yüzden samimiyetsiz geliyor

konu dışı
@ayesoft; hocam çok eskiden sizin ürünlerinizle güzel gelirler elde etmiştik özleniyorsunuz