hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum. Apple bilgisayarlardan hiç anlamıyorum. Bütçem ikisine de yetiyor. Fakat fiyat/performans olarak sizce hangisi daha avantajlı? Tabiki pahalı olan yeni olan m2 daha iyidir fakat aradaki fiyat farkına değecek derecede daha mı iyi? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar değerlendirebilirlerse çok sevinirim.
asigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yapacağınızla alaklaı mesela ps affter effect vs mi kullanacaksınız yada sadece günlük kullanım mı birde ram de önemli 16 ram kırmızı çizgimiz m1 16 ram mi m2 8 ram mı oda var şimdi kullanım amacınıza göre değerlendirmek en mantıklsıı olacak apple müşteri hizmetlerini arayıp kullanım amacı / programlara göre tavsiye alabilirsiniz m1 8gb 512 spor
denizturhan34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
M1 16gb al
cvlkahmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz alacaginiz bilgisayarda ne is yapacaksiniz? Tasarim ve render isleriyle ugrasiyorsaniz her ikisi de sizin icin uygun. M2 modeller son cikan diye aldanmayin. M1 islemci 16 GB ram M2 kadar performans gosterebilir hatta isin durumuna gore farklilik gosterebilir. Buradaki mevzu, o bilgisayar uzerinde neler yapmak istediginiz. Bana kalirsa M1 islemcili secip ram ve ssd konfigurasyonuna gidebilirsiniz. Ileri vadede daha cok isinize yarar.
Bilgileriniz için teşekkürler. Kullanım amacım aslında günlük kullanım. Kullanacağım en uç program photoshop programları olur. Uzun süre kullanabileceğim, şarjı uzun süre giden, güzel tasarımlı , şık ve küçük bir cihaz aradığım için istiyorum. Ha bi de cs go ve fm çalıştırsa çok iyi olurdu ama sanırım çalıştırmıyormuş