KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun r10 bu konuda gerekli hassasiyeti gösterecektir
Çok sağolun hocam. 2 ay önce iş konusunu açtım hala bir sonuç çıkmadı. Umarım kendime uygun düzenli bir iş bulurum. Yardım konusunda aslında forumda yasak olmasa yönetim izin verse buraya videolarımı , istediğiniz rapor ve belgelerimi , iletişim ve iban bilgilerimi de atarım ama yasak maalesef. Hatta Coşkun bey kabul ederse görüntülü de görüşürüm isteyen beni ziyarete de gelebilir yani. Benim boyundan aşağı felçli olmamın yanında o kadar vucutta sorun var ki, Ciddi kilo sorunum ve midem de sorun var , mesane de sorun var sürekli idrar yolu enfeksiyonu , dişlerde sorun var 2-3 tanesi düştü bile , kafa ve yüz de sürekli enfeksiyon var sivilce ve yaralar çıkıyor, Yıllardır fizik tedavi almıyorum kaslar ve eklemlerin durumu kötü.. bunlar ve daha fazlası. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ciddi bir tedavi ye ihtiyacım var Ankara ya gidip orda aylarca tedavi almalıyım.

Az önce yine enfeksiyonum için ilaç yazdı doktor. İlaçlara da para yetmiyor bari bizden ilaç parası almayın. Çok zor maalesef ne diyeyim hocam.

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada çok değerli ve güzel insanlar var o nedenle sana yardım edeceklerini düşünüyorum. Bende bu forum sayesinde güzel insanlara rastladım.

Allah yanında olsun kardeşim her zaman bana mesaj atabilirsin. Keşke maddi durumum iyi olsa sana karşılıksız yardım ederdim ama benimde kötü maalesef.
Çok sagolun hocam inşallah sizin de durumunuz düzelir, teşekkür ederim.