Melih Bey selamlar. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama üslubunuz çok yanlış. Mesajnızı şikayet etmeye dahi tenezzül etmeyeceğim ki yaptığınız ayıbıtüm üyeler görmeye devam etsin. Soyadımı; dalga geçmek maksadıyla, bile isteye yanlış yazıyorsunuz ki bu durum TCK'da bile suç. - Öncelikle benim buradaki hiç bir kimse ile bir derdim yok. Herkesin nasibi ayrı. Kimseyle bir yarış halinde değilim. - Farkımız; verdiğimiz hizmetlerle, sunduğumuz fiyatlarla ve çalışma şeklimizle ortaya çıkacak. Bunu değerlendiren müşteri birilerini tercih edecek. - Satışını yaptığım hiç bir ürün forum kurallarına aykırı değil. - Satışını yaptığım her bir ürün %100 güncellenebilir ve ORİJİNAL ürün, - Önce siparişi teslim edip, ödemeyi daha sonra istiyorum ki müşterim aldığı ürünü analiz edip, lisansı gerçek mi ya da kendini güncelleyebiliyor mu görsün ve ödemesini daha sonra yapsın. - Aldığı ürünü keyfe keder ben bunu sevmedim diyen müşteriye bile ödemesini %100 iade ediyorum. - Gecenin 5'inde yazan müşteriye bile yatağımdan kalkıp yardım ediyorum! - Ben bu ürünü beğenmedim, şununla değiştirmek istiyorum dediğinde ücretsiz değiştiriyorum. - Bugüne kadar, aldığı ürünü güncelleneceğini söylediğim halde bunun aksini iddia eden bir müşteri daha çıkmadı, çıkamaz da.
Benim ürünleri
Lifetime diye lanse etmem; bu konuyu burada satışa başlamadan önce kategori moderatörü
@RocKets; ile istişareme dayanıyor. Buradan ilgili yazışmayı görebilirsiniz -->
https://prnt.sc/Hawj80vTBIHn Bugün kendisi ile yeniden görüştük. Bilgisayarıma bağlanarak R10 üzerinde satışını yaptığım ürünlerin Lisans Kanıtlarını birlikte inceledik. Ve kendisi ürünlerdeki Lifetime ibarelerinin 1 Yıl olarak yönetim tarafından güncellenmesi gerektiğini bildirdi. Ben de benim gibi bu ürünleri satanlar da aynı değişikliği yapacaksa ben de tabi ki yaparım dedim. 1-2 gün içinde gerekli güncellemeyi yapacağım.
Buradan da duyurayım.
R10 ÜZERİNDEKİ 1 YILLIK LİSASANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM 1 YIL, LIFETIME LİSANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM LİFETİME, WEBSİTELERİM ÜZERİNDEKİ SATIŞLARIM BENİM BELİRLEDİĞİM SÜRELERDE OLACAKTIR.
abi rengarenk yazmana gerek yok anladık tamam
söylediğin gibi:
"Ve kendisi ürünlerdeki Lifetime ibarelerinin 1 Yıl olarak yönetim tarafından güncellenmesi gerektiğini bildirdi. Ben de benim gibi bu ürünleri satanlar da aynı değişikliği yapacaksa ben de tabi ki yaparım dedim. 1-2 gün içinde gerekli güncellemeyi yapacağım."
lifetime ise lifetime 1 yıl ise 1 yıl yaptığın sürece sorun yok. hadi bol kazançlar dilerim işin rastgelsin sonunda yanlışlığı görebildiniz.