Webdeyeral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melih Bey selamlar. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama üslubunuz çok yanlış.
Mesajnızı şikayet etmeye dahi tenezzül etmeyeceğim ki yaptığınız ayıbıtüm üyeler görmeye devam etsin.
Soyadımı; dalga geçmek maksadıyla, bile isteye yanlış yazıyorsunuz ki bu durum TCK'da bile suç.

- Öncelikle benim buradaki hiç bir kimse ile bir derdim yok. Herkesin nasibi ayrı. Kimseyle bir yarış halinde değilim.
- Farkımız; verdiğimiz hizmetlerle, sunduğumuz fiyatlarla ve çalışma şeklimizle ortaya çıkacak. Bunu değerlendiren müşteri birilerini tercih edecek.
- Satışını yaptığım hiç bir ürün forum kurallarına aykırı değil.
- Satışını yaptığım her bir ürün %100 güncellenebilir ve ORİJİNAL ürün,
- Önce siparişi teslim edip, ödemeyi daha sonra istiyorum ki müşterim aldığı ürünü analiz edip, lisansı gerçek mi ya da kendini güncelleyebiliyor mu görsün ve ödemesini daha sonra yapsın.
- Aldığı ürünü keyfe keder ben bunu sevmedim diyen müşteriye bile ödemesini %100 iade ediyorum.
- Gecenin 5'inde yazan müşteriye bile yatağımdan kalkıp yardım ediyorum!
- Ben bu ürünü beğenmedim, şununla değiştirmek istiyorum dediğinde ücretsiz değiştiriyorum.
- Bugüne kadar, aldığı ürünü güncelleneceğini söylediğim halde bunun aksini iddia eden bir müşteri daha çıkmadı, çıkamaz da.

Benim ürünleri Lifetime diye lanse etmem; bu konuyu burada satışa başlamadan önce kategori moderatörü @RocKets; ile istişareme dayanıyor. Buradan ilgili yazışmayı görebilirsiniz --> https://prnt.sc/Hawj80vTBIHn

Bugün kendisi ile yeniden görüştük. Bilgisayarıma bağlanarak R10 üzerinde satışını yaptığım ürünlerin Lisans Kanıtlarını birlikte inceledik. Ve kendisi ürünlerdeki Lifetime ibarelerinin 1 Yıl olarak yönetim tarafından güncellenmesi gerektiğini bildirdi. Ben de benim gibi bu ürünleri satanlar da aynı değişikliği yapacaksa ben de tabi ki yaparım dedim. 1-2 gün içinde gerekli güncellemeyi yapacağım.

Buradan da duyurayım.
R10 ÜZERİNDEKİ 1 YILLIK LİSASANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM 1 YIL,
LIFETIME LİSANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM LİFETİME,
WEBSİTELERİM ÜZERİNDEKİ SATIŞLARIM BENİM BELİRLEDİĞİM SÜRELERDE OLACAKTIR.
abi rengarenk yazmana gerek yok anladık tamam

söylediğin gibi:

"Ve kendisi ürünlerdeki Lifetime ibarelerinin 1 Yıl olarak yönetim tarafından güncellenmesi gerektiğini bildirdi. Ben de benim gibi bu ürünleri satanlar da aynı değişikliği yapacaksa ben de tabi ki yaparım dedim. 1-2 gün içinde gerekli güncellemeyi yapacağım."

lifetime ise lifetime 1 yıl ise 1 yıl yaptığın sürece sorun yok. hadi bol kazançlar dilerim işin rastgelsin sonunda yanlışlığı görebildiniz.