Konuyu açan bu tip her zamanki gibi hayvan düşmanlığı ve yanlı görüşünü dayatmaya çalışıyor. Şaşırdık mı? Hayır.
Neymiş? Çirkin köpeği kimse almazmış. İçinde sevgi olmayan zat ne anlar, güzellikten...
Neymiş? Muhalif öncülük edecekmiş barınaklara. Bunun muhalifi mi var? Çözüm belli, kısırlaştırma. Kimin görevi? Belediyenin. Bunun muhalifi, yandaşı vs si mi olur zındık. Hangi paydadan olursan ol adına ne koyarsan koy bu devletin görevidir. Çocuklar ölürken de konuyu siyasete çekenin ne olduğunu söylersem, büyük ihtimalle uzaklaştırma yerim forumdan.
Al işte okuduğunu anlamayan biri daha !
Ben çirkin köpek nerede demişim . ORAYA DİKKAT ÇEKSİN DİYE EŞŞEK KADAR KÖPEK yazmışım. Yani büyüklükten bahsetmişim!
Barınaklar konusunda da yazdığım bu , bunu buradan siyaset diye algılayacak kadar anlamaktan noksansan ben ne yapayım! Barinakları sadece muhalif belediyeler yapsın mı demişim onlar öncü olsunlar mı demişim!
"Barınaklar yapabiliyorlarsa yapsınlar hatta bunu öncülük muhalif belediyeler etsin . Ben barınağa karşı değilim ki aksine ben sokaktakilere karşıyım. Ama çıkıp nasıl olursa olsun barınaklara götüremezsiniz diyenler olunca da deliriyorum haliyle."