Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin gibi gpl null satıp bunu orjinal gibi gösterenleri çok devirdik fatih üzüm
bu forum sana dar gelir ona göre
Melih Bey selamlar. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama üslubunuz çok yanlış.
Mesajnızı şikayet etmeye dahi tenezzül etmeyeceğim ki yaptığınız ayıbıtüm üyeler görmeye devam etsin.
Soyadımı; dalga geçmek maksadıyla, bile isteye yanlış yazıyorsunuz ki bu durum TCK'da bile suç.

- Öncelikle benim buradaki hiç bir kimse ile bir derdim yok. Herkesin nasibi ayrı. Kimseyle bir yarış halinde değilim.
- Farkımız; verdiğimiz hizmetlerle, sunduğumuz fiyatlarla ve çalışma şeklimizle ortaya çıkacak. Bunu değerlendiren müşteri birilerini tercih edecek.
- Satışını yaptığım hiç bir ürün forum kurallarına aykırı değil.
- Satışını yaptığım her bir ürün %100 güncellenebilir ve ORİJİNAL ürün,
- Önce siparişi teslim edip, ödemeyi daha sonra istiyorum ki müşterim aldığı ürünü analiz edip, lisansı gerçek mi ya da kendini güncelleyebiliyor mu görsün ve ödemesini daha sonra yapsın.
- Aldığı ürünü keyfe keder ben bunu sevmedim diyen müşteriye bile ödemesini %100 iade ediyorum.
- Gecenin 5'inde yazan müşteriye bile yatağımdan kalkıp yardım ediyorum!
- Ben bu ürünü beğenmedim, şununla değiştirmek istiyorum dediğinde ücretsiz değiştiriyorum.
- Bugüne kadar, aldığı ürünü güncelleneceğini söylediğim halde bunun aksini iddia eden bir müşteri daha çıkmadı, çıkamaz da.

Benim ürünleri Lifetime diye lanse etmem; bu konuyu burada satışa başlamadan önce kategori moderatörü @RocKets; ile istişareme dayanıyor. Buradan ilgili yazışmayı görebilirsiniz --> https://prnt.sc/Hawj80vTBIHn

Bugün kendisi ile yeniden görüştük. Bilgisayarıma bağlanarak R10 üzerinde satışını yaptığım ürünlerin Lisans Kanıtlarını birlikte inceledik. Ve kendisi ürünlerdeki Lifetime ibarelerinin 1 Yıl olarak yönetim tarafından güncellenmesi gerektiğini bildirdi. Ben de benim gibi bu ürünleri satanlar da aynı değişikliği yapacaksa ben de tabi ki yaparım dedim. 1-2 gün içinde gerekli güncellemeyi yapacağım.

Buradan da duyurayım.
R10 ÜZERİNDEKİ 1 YILLIK LİSASANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM 1 YIL,
LIFETIME LİSANSLI ÜRÜN SATIŞLARIM LİFETİME,
WEBSİTELERİM ÜZERİNDEKİ SATIŞLARIM BENİM BELİRLEDİĞİM SÜRELERDE OLACAKTIR.