Senin bu basit dediğin çözüm kimsenin aklına gelmiyor dimi ? Sahiplenilmedi diye acısız şekilde uyutalacakmiş.Bahsettigin şey can senin buraya uzun uzun yazardım da gerek bile duymuyorum
Dostum henüz 11 yaşında bir kuaförde çıraktım iş oldu gece 12 ye kadar dükkanda kaldım. Başladım yürüyerek eve gitmeye gece ıssız karşımda bir köpek hiçbirşey yapmadı iki binanın arasına girdi neyse ben geçtim 100-150 adım attım hiçbir havlama yok birşey yok bacağıma sanki bıcak sokuyorlar sessizce ben farketmeden sol bacağımdan ısırmış arkama dönemedim bile resmen felç kaldım o an vücudumda hiçbiryerimi oynatamadım ayağımı silkti nefesim kesildi bağıramadım bile şoka girmiştim konuşamıyordum bir iki hırladı bacağım acıdığından yere düştüm toparlayarak uzaklaşmaya çalıştım pantolunum felan yırtılmıştı. Hala bacağımda izleri durur allah korusun orada durmasa ben yerdeyken suratıma felan saldırsa ölmesem belki bugün parçalanmış diş izleri olan bir suratla gezicektim. Hayvan yani sonuçta bunlar çok düşnmemek gerekli. Öldürülmeli demiyorum ama malesef yeteri kadar önlem alınmıyor millet dışarda pitbull gezdiriyor başı boş bu adamlara 50 k ceza yazmadığın sürece salacak dışarı belki senin benim çocuğuma saldıracak.