ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam biz anlaşamıyoruz sizinle. Defalarca kez yapılanın doğru olmadığını ama sizin önerilerinizin de mantıksız olduğunu söyledim. Ömürlük dediği lisans 1 senelik çıkarsa mağduriyet yaşayan alıcıdır ister şikayet açar ister üzerine soğuk su içer bu kişinin bileceği iş. Sizi bağlayan bir durum yok. Oldu olacak sizden falan lisans satan kişiye de gidip neden benden çok yorumun var müşteriler sana geliyor diyin.

Tema satış konusuna gelirsek ***** satışı hariç tutuyorum eğer ki forum taban fiyatına uygun ise isterse 10 TL'den satar belki adam tanınmak referans oluşturmak için zararına satıyor. Buna kimse karışamaz. Bu gözler sırf piyasadan rakiplerini silmek için pazaryerinde tekel olabilmek adına 1.5 trilyon yakan adam gördü ama şu an öyle bir noktada ki böyle olması için gerekirse 3 trilyonda yakardım diyor o kadar memnun satışlardan.

Konuya tıklama konusunda daha öncede söyledim eğer ki forum yönetimi yasak derse yasaklanır o zaman bunu yapan olursa tamamen haklısınız ama forumda böyle bir yasak yoksa sizi ilgilendiren bir durum yok. Dediğim gibi hizmet kalitenizi yüksek tutarak müşteri çekmeye çalışın.

Kimin sitesinde ne fiyattan satış yaptığından size ne ben forumdan 250 TL'ye bir şey satıyorsam gidip bunu kendi sitemden istersem 10 TL'ye de satarım.

Siz her şeye ama ekmeğimize engel oluyor şeklinde yaklaşıyorsanız ticaret yapmanızı tavsiye etmem.

Etik mi tartışılır ancak burada bahsettiğiniz şeylerde kurallara engel bir durum yok.
İyi ki sizinle en ufak bir ticaretim olmamış. Siz bildiğiniz yoldan devam edin.

İyi forumlar dilerim.