Hocam duygusallığınız aynı şekilde devam ediyor. O zaman sizin dediğiniz mantıkla her kendisinden ucuz mal satana diğerleri düşman olsun. Dediğim gibi ticaretin içerisindeyim benden daha ucuza satan adama niye satıyorsun diyemiyorsak aynısı sizin için de geçerli. Ben o kişilerin yaptığını savunmuyorum ancak sizin yapılsın dedikleriniz de mantıklı değil.
Velhasılı kelam o sizin düşünceniz bu da benim düşüncem.
Hocam arkadaşın yakındığı konu şu bir lisans var ve 1 senelik diyelim bu lisansın ömürlük versiyonu bulunmuyor.
Ancak forumda orada burada w*rez yani sahte lisanslar ömürlük diye satıldığı için insanlar ömürlük sürümü olduğunu sanıyor ve buda hocamın bahsettiği üzere orijinalde olsa 1 senelik lisansları kötü gösteriyor.
Müşteri o eklenti yada temanın w*rez vs. olduğunu bilmediğinden dolayı ömürlük lisans talep ediyor vs. vs.
Buna üzüldüm. Generatepress kullanıcı deneyimi sıfır olan bir tema. 2 ay denedikten sonra Geoite tekrar döndüm. Temalarınızın fiyatını artırmanız durumunda kilitler kalkmadı mı hocam
Kullanıcı deneyimi dediğiniz şey sitedeki görsellik ve ekstra fonksiyonlar vs. vs. GeneratePress'i de hızlı yapan şey bunların olmaması ve bunun üstüne ekstra eklentilerle, kodlarla çok güzel sonuçlar alabiliyorsunuz.
Her şeyi geçtim konuyla alakası yok dediğiniz şeyin