yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika

Sizin anlamak istemediğiniz bir nokta var maalesef.

Bana geliyor biri ve diyor ki XX eklentisini almak istiyorum. Peki diyorum, tam lisans sağlayacağım sırada diyor ki; ben ''ömürlük'' istiyorum.
Diyoruz ki bu eklenti ömürlük değil, 1 YILLIK.
Tamam diyor, ben ömürlük satan yerden alayım o zaman.

Şimdi biz işimizi düzgün yapacak iken, birileri de buna mani oluyor ise kaliteli olduğumuza nereden kanaat getirecek müşteri? 1 YIL sonra mı

Mağdur olan müşteri daha çok güvensizlik yaşıyor bu arada. Müşteri açısından bakan hiç yok bu arada. Lisans var diyerek lisanssız ürünleri satanları saymıyoruz bile.
Yahu tek domaine lisans olan temaları satıyor sitesinde. Bunun alenen karşılığı belli zaten.

Duygusallık falan geçelim bunları. En başında belirttiğim üzere; ben para odaklı değilim ancak hakkımın yenilmesine de razı değilim.
Kısacası sitem etmeye hakkım var sonuna kadar.

Az vicdan, az empati. Bunlar olmadığı sürece insan olmaktan çıkarız maalesef.

Nasıl onlar para kazanmak zorunda ise bizler de kazanmak durumundayız. Eklenti tema lisans bedelleri ortada.
Bizler yatırım yapalım, birileri de kurnazlık ile satış yapsın, başkalarının rızkına göz dikerek?

Sonra da biri gelsin bunları savunurcasına yorum yapsın. Daha neler artık.
Hocam duygusallığınız aynı şekilde devam ediyor. O zaman sizin dediğiniz mantıkla her kendisinden ucuz mal satana diğerleri düşman olsun. Dediğim gibi ticaretin içerisindeyim benden daha ucuza satan adama niye satıyorsun diyemiyorsak aynısı sizin için de geçerli. Ben o kişilerin yaptığını savunmuyorum ancak sizin yapılsın dedikleriniz de mantıklı değil.

Velhasılı kelam o sizin düşünceniz bu da benim düşüncem.