mcanyarar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kenara yazdım yapabileceğiniz ufak tefek işler olursa size yazacağım hocam, önceliğimdesiniz. Ayrıca durumunuz ne kadar kötü olursa olsun, varlığınızdan mutlu bir aileye sahipseniz hiçbir şey önemli değildir.
Hocam inan en çok üzüldüğüm bir konu da ailem. Benim elim kolum ayagım annem babam. Onları da kendimle beraber mahkum ediyorum. Onlarda bazen doluyor ama onları da anlıyorum. Ahh keske ellerim de bari hareket olsaydı tutsaydı bu bile çok şeyi degiştirirdi.

Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun 😔
Çok sagolun hocam hepimizin yardımcısı olsun.

bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şuan çoğu insan aynı durumda bak evliyim 2 çoçuk var inanın geçinmek öyle zorlaştı öyle güç geldi ki artık bazen bende yeter diyeceğim ama diyemiyorum
Doğrudur hocam herkesin kendine göre zorlukları var tabi de ama Allahtan sizin ki saglık sorunu degil diger sorunlar çözuluyor da benimkinin dunya da tedavisi yok. Bak bana deseler sapa saglam olacaksın ama ömur boyu ev hapsi dısarı çıkamayacaksın yine kabul ederim bu ödul olur bana o derece yani. Çunku en azından ailem benle beraber cekmeyecek bu yükü.

Zibildak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun birşeyler demek bana düşmez elbette okurken iş fikri olarak aklıma twicten canlı yayın açman veya youtubede kanal acma fikri geldi sadece telefon ile de yapabilirsin başlangıç olarak. Sadece kamera karşısına geçip hayat hakkında veya yapabildiğin birşeyler anlatabilirsin inanıyorum ki kısa sürede kanalın büyüyecek katıldan destek oluruz nebileyim teşekkür butonu aktif edilir adsense geliri olur işin uzmanı arkadaşlar daha iyi bilirler tabi bence bunu değerlendir. Dünya iyi biryer olsa idi ağlayarak gelmezdik bu dünyaya
Hocam onun için kanalda bir içerik üretmem gerek yani kimse her dk benim karamsarlıgımı veya hayatımı dinlemez sanmıyorum. İçerik için de aklıma bir fikir gelmiyor çok düşündum bunu ama insanların bana sabredecegini sanmıyorum.. Yani izleyici keyif almalı ama nasıl bilmiyorum.

WebAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde elim ayağım tutuyor ama çalışamıyorum nedeni ise psikolojik. Sosyal fobi var iş görüşmesine gidemiyorum o derece ağır, elimde sermaye yok internet üzerinden iş yapayım.

Geçmiş olsun allah yardımcınız olsun 😢 şuan sizi o kadar anlıyorum ki.
Umarım benim durumum sana motive saglar. Bu sorunun üstesinden inan gelebilirsin benim omurilik felcinin dunyada tedavisi yok. Sadece bir ihtimal bile olsa hiç dusunmem kabul ederim ucunda ölum olsa bile. Lutfen bu sorunun için çabala, forum olarak senden iyi haberler bekliyoruz.

RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili kardeşim; iletişim numaranı gönderebilir misin?
Size yazmıştım tekrar yazayım. Telefon numaram 0552 280 9762 Whatsapp tan ulaşabilirsiniz.

OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam şükür halinde bekleyin beklediğinizde sizi bekliyor olup size gelecektir sende sonuçta bir insansın bizde öyleyiz biz engelli değilizde 4-4 lük insan miyiz benim elim ayagim heryerim tutuyor çalışamıyorum bazi sebeplerden dolayi yapacak birsey yok sabredip beklemekten baska caremiz yok üzülme her zaman bir umut vardır var eden var etmiş ise bizi illaki bir UMUT vardir. İnsAllah guzel gunler seninle olur beterin beteri vardir hep kendime derim.
Çok sagolun hocam insallah.

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun.aynı olay bir tanıdığımın akrabasının başına geldi. ADANA da kanala balıklama atladı sığ suya felç kaldı.tamamen yatalak. ama o evlendi güzelmi güzel bir kızla ve çalışıyorda.dua edin sizede bir kapı açılır umarım. umudunuzu kesmeyin.ahbap a haluk levent i etiketleyerek yazın. mutlaka dönüş yapmaları lazım.bu haldeki birine yapmıyorlarsa ayıp zaten
Maalesef çok denedim ama ulasamadım. O arkadasınız evlenmiş onun kararı tabi ama bana bu durumda dunyanın en guzel kızıyla evlenme sansı verilse yine kabul edemem. Çunku o insanın ömur boyu bana bakkacagını mahkum olacagını biliyorum. Bir insana bunu yapamam..