Yatırım amaçlı elimde tutup son alıcısını beklediğim, bu sebepten gelen teklifleri reddettiğim domainlerimi acil ihtiyaçlarımdan dolayı açık artırmaya çıkarıyorum. Lütfen açık artırma sonrası ödeme yapamayacaksanız katılmayın zira acil ihtiyacımdan satıyorum. Domainler tek konuda ayrı ayrı ihalededir. Katılırken numarasını da yazınız.

1 NUMARALI DOMAİN ( DuckyArt.com )

Hayvan isimlerinin yanına gelen ''art'' ibaresi aşağıdaki resimde belirteceğim gibi çok değerli premium domainlerdir. Ek olarak ducky kelimesi Ördek anlamına geldiği gibi İngilizce argoda ''güzel, hoş'' anlamına gelir. Satış gerçeklemiş fiyatları aşağıdaki resimde görebilirsiniz:

2 NUMARALI DOMAİN ( CatDogHotels.com )

Kedi&Köpek oteli anlamına gelen, herhangi bir ülkedeki ya da dünyadaki çeşitli pet otelleri listeleyen, tanıtan bir site ile tadından yenmez bir hal alacaktır. Belli bir hite eriştikten sonra dünyadaki çeşitli pet oteller reklam için sıraya girecektir.

3 NUMARALI DOMAİN ( PetChoice.net )

''Pet seçimi'' Anlamına gelen, Türkçede ne kadar kullanılmasa da İngilizcede sıklıkla kullanılan günlük bir ifadedir ve Türkçedeki gibi kulağa garip gelmez. İnsanların kendilerine uygun kedi, köpek ırkları vs. seçimlerini yapması için tercih edilen bir site kurabilirsiniz, proje fikri olarak da böyle bir şey görmedim hiç, şahsen ben bir kedi ya da köpek sahiplenmek istesem kullanırdım.

Tüm domainler google domainste kayıtlıdır.
İç transfer ücretsiz.

DuckyArt.com kayıt ve sonlanma tarihi 05.05.2022-05.05.2023
CatDogHotels.com kayıt ve sonlanma tarihi 21.04.2022-21.04.2023
PetChoice.net kayıt ve sonlanma tarihi 05.05.2022-05.05.2023

Başlangıç Fiyatı : Her bir domainin başlangıç fiyatı ayrı ayrı 20 TL dir.
Açık Arttırma Bitiş Tarihi : Son Teklif + 16 Saat
Minimum Artış : Her bir domain için 10 TL'dir.
Hemen Al : DuckyArt.com 3000 TL, CatDogHotels.com 2.700 TL, PetChoice.net 1750 TL
Ödeme Yöntemi : Havale, Eft, Kripto..