zeusunpederi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygıdeğer hocam implantlar oturduktan sonra ağrı sızı durumu nasıl kendi disiniz kadar olmasa da mutlaka protez kullandığınızı düşünüyorum proteze göre dahami iyi durumdalar ?
Merhaba,

Ayni gun icerisinde dislerimin tamami cekilip ayni saatler icerisinde implantlarin yerlestirilmesi, evet bir hayli acili oldu benim icin. ilk 12 implant icin gittim, bu 12 implant benim cin cok agrili oldu cunku ayni anda dislerimde cekilmisti. 12 implant uzerine 24 dis yapilacakti ve ben az buldugumdan 4 gun sonra gidip ek olarak 4 implant daha yaptirip dis sayisini 28 yaptim, ek olarak taktidrigim 4 implant gayet iyi gecti agri cok degildi ama tekrarlamam gerekirse ilk 12 implant bittikten sonra oturup acidan agladim.

mustafakya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam röntgen 1.5 ay öncesine ait hali hazırda ilk gittiğim doktor tedavi hızlansın diye antibiyotik vermişti onu kullanayım mı, bu arada azı dişin orası apseli, son olarak hocam azı dişlerin kanal tedavi ücretleri maximum kaç paradır
Sorularinizin muhattabi dis hekiminiz olmali, ben saglikci veya disci degilim, yuklemis oldugunuz goresele ( film ) kendi yorumumu yaptim, tabiki dikkate almayip hekim onerisi ile hareket etmenizde sagliginiz acisinda fayda var.

gecmis olsun