Çıktığı ilk günden beri almak için mücadele verdiğim kredi türü. Bu kredi çıkmadan önce 1 Milyon TL olarak baktığım evler 2M civarı rakama ulaştı. Dedim ki 0,69 en azından aylık ödeme kolaylığı var yine kabul dedik bu sefer tek maaş yetmedi. Haziranda olacak düğünüm için yıldırım nikahı ile 19 ocakta evlendim. Çift maaş gösteriyoruz bu seferde istediğimiz oranda kredi çıkmıyor, kredi çıksa bin birtürlü bahanelerle şartlar bi türlü oturmuyor.
Daha bugün 2M ev için 1.5 Milyon TL kredi çıkıyor diyen müteahitin anlaştığı bankayla görüştük hane gelirimiz 25bin bize 700bin TL kredi çıktı. Daha bunada başvuracazda tekrar değerlendireceklerde falanda filanda yani boş vaatler, Ben çevrem 1 tek kişi bile 0,69dan faydalanan görmedim. Vakıfbank müdürü şube olarak daha 1 kişiye bile veremedik diye kendisi söyledi.
Antalyada sadece Suryapı var burada ise 1+1 43mt2 amerikan mutfak ev için 2.1M fiyat isteniyor.
Seçim vaadiyle iyi birşey yapmış gibi görünmek vatandaşa zarardan başka birşey olmadı, madem bu kadar iyi niyetlisiniz yiyorsa 2.el için 0,69 getirin o zaman görelim. ( Bu seferde 2.el fiyatları üzerine 1M koyacak yine aynı terane)
Bu ülkeden bi cacık olmaz ben bu şartlarda üstelik 500K peşinat ile 1+1 ev bile alamıyorsam 10bin lirayla kiraya çıkıyorsam kimse bana gelipte bu hükümeti savunmasın ekonomiden bahsetmesin.
Antalyada ruslar yabancılar 2 ev alıp birini kiraya verip burada çalışmadan rahat bir hayat sunuyor ve buranın halkına 2. sınıf vatandaş gözüyle bakıyor.Antalya'da yabancılara göre türkler suriyelerle aynı değerde.