kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer grafik tasarıma ilginiz varsa, o bütçe ile R10'dan Premium Üyelik alıp logo, banner, konu tasarımı gibi tasarımlar yapıp satabilirsiniz.
Premium üyelik alma sebebi hem ticaretiniz olmadığı için insanlara güven hem de kategorilerde öne çıkmanız içindir.
Smm yazmışsınız, bütçeniz çok rahat bir şekilde Smm panel kurmaya yeter ancak tanıtım ve reklam konusu için yetersiz kalabilir. Bu yüzden Smmi pek önermem.
Forum kurallarında yazan bir maddeden dolayı tasarımlarımı atıp "sizce satılır mı" demek istemiyorum, yanlış anlaşılabilir. R10 ve genel olarak profesyonel alıcılarla daha önceden çalışmam olmadığı için kendime güvenemiyorum, para israfı olmasından korkuyorum.
EmirOzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Puff işi bu aralar revaçta stoksuz ürün başı 50-100₺ kar elde edebilirsiniz , Smm sektörünün reklamsız para bırakması zor , maliyetli
Puff işini aileme kabul ettiremem büyük ihtimal.
royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SMM den uzak dur aşırı aşırı bilgin ve reklam bütçen yoksa.
Bilmediğin sektöre girme, gerekirse ücretsiz öğren nedir ne değildir diye. Ondan sonra gir.

1 ay sonra buraya ' param bitti ne yapmam gerekiyor ' diye konu açmaman için.
Konuda diğer kişiler de SMM ile ilgili benzer yorum yaptığından o fikirden vazgeçtim. Para bitmesi konusunda da şu an staj yaptığım için sanırım ayırdığım bütçeyi bir şekilde geri toplardım öyle bir olay olsa, ama öyle olacağına hiç olmasın daha iyi.

Başka önerileriniz var ise her öneriyi dinlemeye açığım, teşekkürler. Bu arada ben profil fotoğrafımı değiştirdim, ayarlarda da değişti fakat konuda ve profilime girince görünmüyor. Bununla alakalı nereden destek alabilirim?