Hocam mahkeme ortamı çok fena. Hakimin ne sorduğunu aynı Türkçeyi konuşsak da anlamıyoruz. Avukatlar oranın iklimini anladığı için var gerçekten. Maalesef mahkemede bile derdini anlatmana izin vermiyorlar
Evet gerçekten öyle söylemeyi düşündüğüm çoğu şeyi söyleyeme
Geçmiş olsun hocam, yine ucuz atlatmışsınız.
Bu yüzden yapay zeka adalet sistemine geçilmeli.Kanunda ne varsa tak tak uygularlar
Denetlense daha güzel olur bence
Hocam güne onlarca, belki de yüzlerce duruşma dolduruyorlar. Ondan sonra hakimi, savcısı, katibi, mübaşiri gergin. Biraz yükü hafifletmeleri lazım. Bazen duruşma salonlarının kapılarında duruşma listesi oluyor, kağıtlar neredeyse yere değecek. Ama tabi onların bunu vatandaşa yansıtmamaları lazım. Sana bir şey demiyorum elbette. Fakat sebebini çözmek lazım asıl meselenin.
Hocam ben saat 9 da adliyedeydim kanunen 9da mesaiye başlaması gerekir ilk dosya 9:25 idi 10:30 da almaya başladılar
Reddi hakim yapabilirsiniz durusma tekrar görülür bu durumda. Avukatınız geç geldiysede sözleşmeyi feshedip tazminat yada paranızı geri alabilirsiniz.
Geldi geçti artık hocam ve avukat geç gelmedi sayıııııın hakim duruşmaları geç aldı.