Bu gün sabah antalya 10. Asliyede duruşmam vardı. Duruşmaya 1.5 saat geç girdik avukatım duruşmaları çakışıyor gergin ben zaten gerginim neyse girdik içeriye hakim “ bahsi geçen hesap size mi ait “ diyor instagram olarak anlıyorum hayır diyorum aradan birkaç cümle geçiyor tekrar “ bahsi geçen hesap size mi ait “ diyor banka hesabı olarak anlıyorum mantıken. Evet dedim ve bağırıp çağırmaya başladı hakim. Hem benim diyosun hem benim değil diyorsun diye. Bende karşılık olarak söyledim ne hesabı olduğunu banka/instagram belirtmiyorsunuz dedim . Birkaç açıklama yaptım sus sorulan soruya cevap vs ithamlarda bulunup orayı hiç karıştırmıyor. Sanık durumunda çıktım duruşmaya. Tarafları dışarı alıp içeride konuştular. Ve elde tutulur kanıt olmamasına rağmen savcı sanırsam işte bilmem ne maddesi gereğince sanık atıl suçu işlemiş ve hesap ona aittir dedi. Avukatım itiraz etti şudur budur derken kgb alıp çıktık. Velhasıl demem şu ki eğer benim avukatım olmasaydı işlemediğim bir suç için bulunduğum mahkemede zaten bağırınca elim ayağıma dolaştı ben itiraz edemeseydim bu adamın keyfi yüzüne daha büyük bir ceza alacaktım bu bu kadar basit mi bu terbiyesizlik ahlaksızlık resmen. benzer olay başına gelen varmı.