Bu ülkede 3 ayrı yerde 5'er 5'er villa diken insanlar varken beni yanlış anlama hocam o barınaklar seve seve yapılacak o canlara seve seve bakılacak. Bu ülkede milletvekilinin kuzeninin eşine çakarlı audi A8 veriliyor ise beni yanlış anlama hoca 10 değil 100 milyon can olsa bakılacak. Bu ülkenin sınır kapılarını kevgire çevirip sapığını itini kopuğunu hırsızını doldurup boğazından lokma lokma besleyen insanlar o müsvettelerin yanında bu canlara bırak yuvayı termal yalıtımlarla barınaklar yapacak yapmak zorunda. Allahın verdiği cana sorgusuz sualsiz sahip çıkacaksın. Barınaklar öyle bir olur ki belediyeler öyle bir toplar ki şaşırır kalırsın.
Barınaklar yapabiliyorlarsa yapsınlar hatta bunu öncülük muhalif belediyeler etsin . Ben barınağa karşı değilim ki aksine ben sokaktakilere karşıyım. Ama çıkıp nasıl olursa olsun barınaklara götüremezsiniz diyenler olunca da deliriyorum haliyle.
Mesela bakalım şu aşağıdaki barınaklara deniz manzaralı İstanbul'da eski yönetim isterse buraya villalara izin verirdi . Ama bilin bakalım ne oldu, bizim hayvansever(!) derneklerimiz buraya karşı çıktılar . Köpekleri buralara gönderemezsiniz dediler! Hatta mahkemeye verdiler. Ben bu ikiyüzlülüğe karşıyım (Söz meclisten dışarı , yanlış anlamayın sizle barınak konusunda aynı fikirdeyim)
Köpekler barınakta olmasın ,belediye toplamasın , eee sokakta insanlara diğer hayvanlara saldırıyorlar. Çözüm ne olsun denilince belediye görevini yapmıyor oluyor. Yukarıdaki barınaklara karşı çıkan derneklerin kuklası olmuş bir güruh varken çözüm falan beklemeyin hocam.