osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çünkü köpeklerin yeri sahibi olan birinin yanıdır! Siz o köpeği sokağa salsaydınız 1 ay içinde ne kedi bırakırdı ne de başka bir köpek! Ben kimsenin köpeği olmasın demiyorum ki aksine sahiplenen sahiplensin . Sahipli köpek sayısının neredeyse 2.5 katı başıboş köpek varken ,biz bunları sahipleniriz , olmadı barınaklar da bakma imkanımız ve yeterliliğimiz var diyen varsa buyursun yapsın. Ama barınaklar olmaz , belediye toplayamaz , toplarsa da aldığı yere geri bırakmalı diyenleri görünce deliriyorum. Al sen evine bak yok, ben sokakta besleyeceğim diyorlar! 10 milyon başıboş köpeğe hadi ülkeyi 100 milyon yapalım. Kundaktaki bebek ,eli bastonlu dede nine , okul çocukları da dahil 10 kişiye 1 köpek düşüyor bakarız diyorsaniz buyrun , bakın derim!

Millete sokak köpekleri toplatılsın deyince sanki köpek düşmanı gibi görünüyoruz! Bunu ben küçükken çok sevdiğim köpeği öldürtmek zorunda kalmış, maillerim bile hâlâ o köpeğin adını kullanan biri olarak söylüyorum. Çünkü benim elimi bile kaldırmadığım keçilerin içinde büyüyen çoban köpeğim bilmediğim bir şekilde koyunlara,kuzulara saldırıyordu ve onları boğmaya çalışıyordu. Birinde bizzat ağzından ben kurtardım. Bir kaç defa da babam kurtardı. Kırsal bölgede de olunca laflara dayanamayarak babam da istemeye istemeye öldürtmek zorunda kalmıştı.
Bu ülkede 3 ayrı yerde 5'er 5'er villa diken insanlar varken beni yanlış anlama hocam o barınaklar seve seve yapılacak o canlara seve seve bakılacak. Bu ülkede milletvekilinin kuzeninin eşine çakarlı audi A8 veriliyor ise beni yanlış anlama hoca 10 değil 100 milyon can olsa bakılacak. Bu ülkenin sınır kapılarını kevgire çevirip sapığını itini kopuğunu hırsızını doldurup boğazından lokma lokma besleyen insanlar o müsvettelerin yanında bu canlara bırak yuvayı termal yalıtımlarla barınaklar yapacak yapmak zorunda. Allahın verdiği cana sorgusuz sualsiz sahip çıkacaksın. Barınaklar öyle bir olur ki belediyeler öyle bir toplar ki şaşırır kalırsın.