En az kadın kadar suçlusunuz, kadın bir hata yapıp içten dönüş yaparak sizin şeridinize taşıyor.
Siz aracı görüyorsunuz, durup kadına manevra alanı bırakma şansınız var, aracın sağından solundan geçme imkanınız vark ama özellikle inat olsun diye gidip aracın dibine giriyorsunuz.
Siz aracın yolunu tacizkar şekilde kesince olaylar gelişiyor.
Ayrıca kadın sizi ezmeye falan çalışmıyor. Kendini güvende hissetmiyor ve oradan sıvışmaya çalışıyor.
Kendinizi arabanın önüne atıp durdurmaya çalışmışsınız. Hatta araca doğru hamleniz var.
Kadın trafikte bir erkekle tartışmaya girdiğinde kendini güvende hissetmiyorsa kaçabilir.
Karşınızda delikanlı adam yok küfürleşip sonra arabadan inip sizinke kavgaya girmez bir kadın, küfrü basar ve kaçar, bunu kabullenemiyorsanız kadınlarla küfürleşmeyin.
Onu durdurmak için önüne atlarsanız sonra kadın beni ezdi diyemezsiniz, bir maddi hasarınız varsa yasal olarak şikayetçi olabilirsiniz.
Ama bu gençliğin getirdiği saçma atarlı tavırlar başınızı yakar bir gün.
Bu şekilde motoru önüne çekip yolunu kapattığınızda sizi gerçekten ezecek, bıçaklayacak hatta vuracak psikopatlar var sokaklarda.
Trafikte karşı tarafın hatasını taciz ederek cezalandırmaya kalkmayın.
kesinlikle katiliyorum keske yol verseymişim dedim sonradan, uğraşmaya değecek işler değil hayat işte tecrube ederek gelişiyor