yapmayın allah aşkına

) zamanın 4 e 1ini ilişkilerine ayırsın diyorsunuz bu 1 de arkadaş aile ve sevgili ? hangisine parçalanmalı erkek ? ki hangi türk kızı buna razı geliyor, 10 saniye geç mesaj aldığı için atom gücünde trip atıyorlar

siz sanırım başka ülkenin kızlarını kast ediyorsunuz
Benimki sadece tavsiye, özellikle üretebilme yetisi olan bir erkeğin en üretken olduğu yaşlarında sevgiliymiş tripmiş felan öldüreceği vakte sadece acırım. Bu demek değilki sevgiliniz olmasın tabiki olsun vaktinizin 4/1 i demek 16 saat ayakta kaldığınızı hesaplarsak 4 saat demek ve bu ciddi bir süre gününüzün 4 saatinden fazlasını birisine ayırıyorsanız buda farklı bir sıkıntı.
Kaldıki haftada 1 gün daha fazla vakit ayırabilirsiniz.
Bu hesabı hergün bu şekilde olacak diye hesaplamayın 30 günlük ortalamanın bu civarda olması diye düşünün. Bazen kendi vaktinizden ödün verin ailenize arkadaşlarınıza sevgilinize extra vakit ayırın. Bazen onlardan ödün verin kendi özel işlerinizle ilgilenin ama işinizden ödün vermeyin.
Bunlar saçma geliyor olabilir ama size güzel bir yarını verebilecek olan şey doğru zamanda kendinize ve işinize ayırdığınız vakittir. (Bir yerde maaşlı çalışanları kastedmiyorum onlar zaten çoğunlukla çalışıyormuş gibi yapıp mesajlaşabilen insanlar, kimseye extra özellikle vakit ayırmasına gerek yok).
Kendi işinizi yapıyorsanız, kendinizi bir konuda uzmanlaştırmaya çalışıyorsanız taviz vermeniz gereken şey ilişkilerinizdir. Söylediğim gibi kimseyi boşlamanıza gerek yok günde 3-4 saat çok ciddi bir zamandır.
Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak yorum yaptım. Bunlar kişisel şeyler hem çalışıp hem başkalarına vakit ayırabiliyorsanız, işiniz o kadar da odaklanmayı gerektirmiyorsa farklı stratejilerde geliştirebilirsiniz.