berbedousluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben artık bu işten sıkıldım Bizim forumumuzda satıcının davet ettiği kişilerden yorum alamaz diye bir kuralımız mı var @Coşkun Çetin; bey kanıtlarıyla beraber her bir referansımın tek tek ispatını sizlere sunabilirim bu benim 2. şikayet konum ilk şikayet konumda arkadaşın yalan söylediği ve iftira attığı ortaya çıktı aynı şekilde beni banlayan moderotör arkadaşın ise hata yaptığı ortaya çıktı çünkü benim negatif tradim silindi 2.bir konuya gelecek olursak arkadaş ihale ona kalmış almamış demiş bu doğru evet kendisiyle iletişime geçtim ve anlaşmaya vardık whatsap konuşmalarını bulabilirsem sunabilirim veya forumdan o arkadaşa ulaşabiliriz. Onun dışında @Sedukan; adlı hesap benim hesabım olmamasına rağmen banlandığına dair şikayetime yönetime bildirdim fakat geri dönüş alamadım yaklaşık 1 ay önce ben bu arkadaşlardan sıkıldım ve lütfen artık incelenip bir çare bulunmasını talep ediyorum her önüne gelen profilimi ve konularımı baltalamaya çalışıyor iyi forumlar iyi akşamlar dilerim konu sahibi asla muhatatabım değildir.
konuyu açan kişinin bende masum olduğunu düşünmüyorum bu kadar detaya girdiğine göre bir şeyleri aklamaya çalışıyor gibi konunun yakinen takipçisi olacağım