Bu uygulama özelinde söyleyecek olursam, telif hakkı itirazlarının önünü alamaz kuran kişi o yüzden riskli. Uygulama tutması açısından söyleyecek olursam, bir uygulamanın tutmasını istiyorsanız kızların kendini gösterebileceği bir uygulama yapmanız gerek, mesela tiktok, instagram. Bu tip uygulamalar tutar ama bu iki platform zaten pastanın %100'üne sahip şimdilik. Bir şey yapılamaz şuan.
Daha özel bir şeylere hitap açısından benim bir fikrim vardı, bu forumların hızlı halini düşünüyordum, yani diyelim araba alacaksınız mesela, mercedes c180 diyelim onu alacak kişilerin toplandığı odaya katılıp fikir beyan ediyorsunuz. içerde 10 kişi var mesela o an. Forum gibi ama mesajlaşma hızında olan bir şey. bu tip bir şeydi.
tüm kitleye gösterecek reklam bütçesi olduğunu düşünün mesela 10 kişi var demişsiniz tüm üke veya dünyaya o forumu tanıtsanız 10 kişi mi olacaktı yine , kız konusunda evet öyle para kazanmak veya tutması için gerekiyor ama çöplük değilde kaliteli birşey olması için onu yazmadım