1-) Normal okul çantası boyutlarında bir çantam var, bunu yanıma alabilir miyim uçakta? Kabin bagajından bahsetmiyorum. Kucağıma veya sırtımda olacak şekilde. (
8 Kg el bagajı hakkı oluyor o firmadan firmaya değişir genelde. )
2-) Uçağın bagajına sadece valiz mi verebiliyoruz? Yani içinde xbox kutusu olan bir poşet verebilir miyim? (
Halı vereni bile gördüm. Problem olacağını sanmıyorum. )
3-) Sorunsuz olarak xbox getirebilir miyim? Ücreti 280 euro ve 1 adet getireceğim, ve belki duruma göre ekstra bir kol almayı düşünüyorum. Türkiye'ye girişte herhangi bir sorun çıkar mı? (
O biraz oradaki polisin insiyatifine kalmış normalde elektronik cihaz getirmek yasak ama her gelen yolcuda durdurulup bakılmıyor. Ama bence problem olacağını sanımyorum. Bu konuda emin değilim hiç. )
4-) Almanya'ya giriş yapmadan önce bir form doldurmak gerekiyor mu? Pegasus uygulamasında forma yönlendiren bir bağlantı var fakat çalışmıyor, daha önce Almanya'ya giden hocalarımız var ise herhangi bir form doldurdular mı acaba?(
2 Ay önce gittiğimde böyle bir belge istemediler. Ama ocak ayında gittiğimde istemişlerdi. Şuanda istemiyorlar diye biliyorum. )
Önemli not : Pahalı malzemeleri bagaja verme yanına al. En son geldiğimde sıfır telefonu bagajımdan çaldılar ve hiç bir şekilde geri ödeme yapılmadı.