Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden makale makale yazmış kişiler önceliklidir. Makale yazdırılmayacak, ChatGPT aracılığı ile vereceğimiz prompt'ları kullanarak içerik üretip bu içerikleri wordpress'e taslak olarak kayıt edecek. Bunu otomatik yapmama sebebimiz insan kontrolünü de istiyor olmamızdır. Sizin asıl göreviniz gelen bilginin doğru olup olmadığını da kontrol etmek olacak. Yani ChatGPT içeriği yazarken mutlaka okuyor olmanız da gerekiyor. Yarıda kaldığında devam ettirmelisiniz.
Daha fazla detay işi yapmak isteyenlerle whatsapp üzerinde görüşülecektir. İşi yapmak isteyenlerin başvurduğu tarihte işe başlaması gerekiyor. Eğer elinizde farklı işler varsa lütfen başvurmayınız. İki tarafın da vaktini almayalım. Müsait olduğunuz anda başvurmanız iki taraf için de en iyisi olacaktır.
Makale başı ödeme yapılacaktır ve bu kişiden kişiye değişecektir. Örneğin günde sadece 5 içerik üreten kişiye makale başı 5 TL ödemeyi kabul ederken günde 25 içerik üreten kişi için makale başı 7 TL ödemeyi kabul edebiliriz. Fiyatları oran vermek için uydurdum. Harcanılan vakte göre kişinin emeğinin karşılığı verilecektir. Fazla çalışan fazla kazanır. Bütün gün sadece bu işle bile uğraşarak asgari ücretten daha fazlasını tek kelime yazmadan kazanabilirsiniz.
Başvurularınızı bekliyorum.
https://web.whatsapp.com/send/?phone=905415640007
izmirdeyim her gün saat 15.00 ten sonra boşum. haftasonları 7/24 boşum. zamanımı paraya çevirmek istiyorum