egeonlinex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende monsterdan geçtim, gerçekten işlerimi windowstaki gibi hızlı halledemiyorum burası kesin.

Sana tavsiyem, macbook iyidir aslında ama biraz araştırıp sarjı iyi giden bir windows laptop alman.
Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Macbook hız ve şarj konusunda gerçekten mükemmel. Fakat şöyle bir sorun var eğer Windows kullanıcısıysanız bugüne kadar, cihaz üzerinde hareket etmeniz hiçte kolay olmayacak. Düşünerek tıklama yapacaksınız, kısayollara alışmanız biraz zaman alacak. Ben ilk geçiş yaptığımda Chromu tam ekran yaptığımda 10 dakika nasıl çıkacağımı bulamadım, inat etmiştim. En son pes edip internetten kısayoluna baktımda öyle çıktım

Ekran kalitesi olsun, uygulamaların açılması kapanması vs. gerçekten çok iyi. Fakat bu sefer cihaz hızlı siz yavaş kalınca pekde bir anlamı kalmıyor bazı şeylerin. Bu yüzden eğer tüm iş yükünüzü o bilgisayar ile yapmayacaksanız almanızı öneririm.
Boş vaktinizde, dizi, film günlük internet takılmalarınızı ordan yönetebilirsiniz. Fakat tüm iş yükünüzü ordan yönetmek biraz zor olabilir.

Eğer satın almayı düşünürseniz, etrafınızda üniversite öğrencisi varsa indirimli olarak pt.com.tr'den cihaz satın alabilirsiniz.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Tüm iş yüküm için değil sadece dışarıya çıktığımda iş takibi ve sunumlar için genelde kullanacağım