az önce arkadaşımla parkta otururken 6-7 kişi geldi yok benle öyle konusamazsın böyle konusamazsın ayağı kalk o sigarayı söndür hiç birşey söylemememe rağmen içlerinden bi kişi eski sınıf arkadaşım okuduğum okulu ne bölgede oturdugumu vs biliyo ama tam adresimi bilmiyo serseri bi tip tek gördüğüm yerde onlada görüşücem aralarından 25 28 yaşında bi adam geldi yumruk attı küfür etti benim senle hiçbir problemim yok seni tanımıyorum dememe rağmen ana avrat küfür etti bıçağı felan vardır diye karşılık bile vermeden olay yerinden uzaklastım şuan evdeyim daha arkamdan bağırıyodu arkadaşımın telefonundanda aradı yok gelmezsen arkadaşını döverim filan az önce aradım arkadaşım evine gitmiş bi problemi yok benimde yüzümde felan morluk yok darp olduğuna dair boşu boşuna başıma bela almak istemiyorum olay yeri yakınlarında illaki kamera vs vardır ama bu ülkede adalet kavramı farklı çalışıyor malisefki 18ime girdim daha doldurmadım şimdi polis çağırıp şikayet bir sonuç çıkarmı olay 20 25dk önce oldu LÜTFEN BİLGİLİ ARKADAŞLAR yazabilir mi genç olunca bu durum dahada koyuyor eskiden yaşayanlar vardır illa ki