Kendisini ikna edebilirsek yakın zamanda foruma üye yaparız. Uygun fiyatlı kaliteli hizmet nasıl veriliyormuş burada desteğini sağlar. Bu sayede sizde uygun fiyatlı muhasebe hizmetinden faydalanırsınız.
ironi yaptım dostum bende mali müşavirim zaten kendi defterimi beleşe tutuyorum.
ama ben emeğimi hiç pahasına satmam kimi kabul eder kimi etmez herkese saygım var herkesinde bana saygsı olmak zorunda. seversin sevmezsin ayrı bişey.. 2023 için komik rakamlardan bahsediyorsunuz tarifemiz 945 TL olmuş 2023 te 250 tl defter tutan mali müşavir var. inandırıcı gelmiyor ama hayretle okuyorum. Herkesin bir fikri var sonuçta ancak gerçeklik payı olarak bakarsanız emeğini hiçe sayan bir mali müşavir bedavada tutar. dola ndı rıcılık diyen olmuş kazıklanıyom diyen olmuş ne dolandırılıyorsunuz ne de kazıklanıyorsunuz. işini iyi yapanın emeğide kıymetlidir ben bu gözle bakıyorum. Beğenmezsen değiştirisin mali müşavirini senin mali müşavirini seçme hakkın kadar mali müşavirinde defter seçme hakkı vardır. Bir asgari tutar vardır üstü serbesttir hizmetin maliyeti yoktur çünkü. Herkes kendi emeğinin karışılığını talep eder. Ancak benim emeğim ve hizmetim kıymetlidir. Yok pahasına kalem oynatmam.. Bunun vergisi var kdv si var. personeli var sabit giderlerin var.. Para kazanmadıktan sonra ne yaparsan yap diğer ismi
hamallıktır.. Allah hepinize iş rastlığı versin.