aspetbiebs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa dilekçe verin hocam. Süreç en hızlı böyle bir hamlede işler. Ancak dava birkaç sene sürebilir. Hatta benim dayımı dolandirmislar detayını bilmiyorum ama dava birkaç sene önce çözülmüştü. Dava 21 senede sonuçlanmış abartmıyorum. Ama genelde maksimum birkaç sene sürer diye biliyorum davalar. Bir de önemli bir şey söyleyeyim: Sizin mağduriyetinizde hileyi kanıtlamak çok önemlidir. Yani karşı taraf hile yapmış mı bunun kesinlikle kanıtlanması lazım. Eğer elinizde böyle kanıtlar varsa (sohbet dökumleri vs) sağlam bir sekilde muhafaza etmenizi tavsiye ederim. Avukat değilim ama duyumlarımdan söylüyorum; ************** davalarında hile kanıtlanmazsa dava kaybedilir büyük ihtimalle.

Polis onu havada karada bulur. Devlet yakasını bırakmaz, hiç endişeniz olmasın. Dilekçe verin
“Tavsiyelerimi sivil birinin tavsiyesi olarak değerlendirin”
Teşekkürler
Hocam ilgilenip uzun bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Her şey elimde kanıtlı bir şekilde duruyor. Hatta forumdan 6-7 kişiyi dolandırdı bu arkadaş. Mesajlaşmalar eğer geçerli ise onları kullanmak daha mantıklı. Karakola gitsem ona ulaşırlar mı peki hocam ? Yani ben açıkcası Resmi bir kurumdan iletişime geçilmesini istiyorum.