Doğrulama için başvururken nelere dikkat etmeliyiz ? Daha önce mavi tik alan var mı aramızda ?
marka bilinirliği arttırmak, popüler hesap, instagramı özgün ve aktif şekilde kullanmak. instagram kendi içerik üreticilerine şans tanıyor.
uyumlu haber tanıtım yazısı, pasaport daha uluslararası olduğu için daha avantajlı olabilir ve işletmeler, içerik üreticileri veya her kimse vergi dosyası çok önemli.
ilk linke kendi siteni ekle siten olsun kişisel web siten olması kurumsal bir kişi olduğunu gösterir sitede diğer sosyal medyalar vs bütün ağlara yönlendirme yap
site hiti en düşük 1 milyon olmalı. hesabının sahte hesaplar yüzünden sorun yaşadığını doğrulanmak istediğini vs söyle bizi taklit eden hesaplardan ayrılmak istiyoruz vs.
haberler sadece ulusal değil uluslararası olursa çok daha iyi yabancı sitelerden de haber tanıtımı al. konuşmacı vs olarak gidersen çok iyi haberlerde verirler seni.
google bilgi paneli
wikipedia
haberler
imdb
spotify/youtube sanatçı hesabı
diğer platformlarda tik ve sanatçı rozeti
Instagram mavi tik başvurusu yapmak isteyen hesapların profillerinde diğer platformlarda bulunan sosyal medya hesaplarına yönlendirme yapmamaları oldukça önemlidir. Örneğin; instagram hesabında twitter kullanıcı adını paylaşan bir hesap için mavi tik doğrulaması yapılamamaktadır.
web sitesi ve web sitesinde tüm sosyal medya ağlarına yönlendirme. instagramı da yönlendir bu avantajlı
global tanınmış birçok özgün ve farklı haberler lazım
takipçinin pek önemi yok ama olsa iyi olur
diğer ağlardaki varlığınız önemli oralarda da aktif ve güzel paylaşımlar yapmak. büyük hesap olmak. Diğer mavi tiklilerle etkileşim içinde olmak örneğin mavi tikli birinin hesabında paylaşılmak. Örmeğin mavi tikli bir futbol takımının hesabı oyuncusunun da olduğu bir post atarsa o kişinin tik alma ihtimali de artıyor.
Bunlar benim bazı notlarımdan, biraz düzensiz ama anlaşıldıysa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.