Hisse senedi alacağım fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Normalde Ziraat Bankası kullanıyorum. Ziraat Bankası uygulamalarından birinden ya da herhangi bir gelişmiş uygulamadan beni yönlendirebilir misiniz? Binance uygulamasında var mı bilmiyorum.
anladıgım kadarı ile çok yenısınız.
bankanızın yatırım hesabı acacaksınız.
yapamazsanız bankaya ugrayın yardımcı olurlar
hısse al sat yaparken youtube ve twıtter da yazılanlara gore hareket etmemenızı tavsıye ederım.
ya bılen tandıgınız varsa onu dınleyıp onun onerdııgı sırketlerı kendınızde ınceleyın arastırın okuyun.
yada yatırım sırketlerı ve bankanızın ve dıger bankaların model protfoylerınde olan hısselerı bır calısma sayfasına cıkartın.
bunlardan hangısı o kurumların lıstesıne ne zaman gırmıs ve ne kadar artmıs veya artmamaıs ona bakın.
baktınız cok artmıs3-4-5kat gıtmıs artık o hısseye gırmek ıcı bıraz dusunun bence.
baktınız artmamıs veya azartmıs o hısse neden artmamıs zararmı var ısler yolunda mı degıl yoksa anlamsızca mı artmamıs ona gore gırın yada gırmeyın.
model portfoy tarıhı sızın bu lısteyı cıkarttıgınız tarıhe yakın olan yenı gırmıs hısseler varsa onları pozıtıf anlamda bence dgeerlendırın.
yanı sonuc olarak calısın arastırın okuyun.
herkesı dınleyın ama herkesın dedıgını uygulamayın. kendı suzgecınızden gecırın kendınız arastırın karar verın.