merhabalar 4 gün önce istanbula iş icabı 1 günlük gittim 1 gece kaldım
gelmişken coluk cocuga kışlık yazlık elbise alayım dedim demez olaydım
önce magaza gezdim aşırı yüksek bu defa pazar gezeyim dedim inanın ben antepteyim antep istanbuldan ucuz birde pazarcılar 100tl dedigi ürün 90 sayarmısın dedigimde tek fiyat ister al ister alma dediler haklılar magazada nasıl tek fiyata alınıyorsa ordada öyle olmalı ama pazara gelen zengin degil en azından sünnet pazarlık payı onuda yapmıyorlar
diyecegim odurki 100tl verilen ürün antepte 70 50 gibi rakamlara çok rahat bulunuyor oysa textil istanbulun göbegidir ancak giyim icin yanılmışım
onuda gecelim 3 kişi dönerciye girdik 3 et döner 3 ayran 388tl hesap ödedim yani allah var ne tadı ne tuzu var üstelik kazık
adama dedimki antebin en kral nezih yerinde döner dürümü şu an 50tl
sizin ondan farkınız nedir kusura bakmayın ama lavaş kagıt gibi et tuzsuz tadsız lezeti bile yok 388tl hesap geldi yani biz yabancıyız alnmızda enai yazmıo umarım adam yorum yapamam ben işciyim dedi kalktık cıktık
bu insanlar nasıl yaşıyor anlam veremedim allah hepinizin yardımcısı olsun biz musluktan su iciyoruz orda oda yok
tek iyi yanını gördüm sokak hayvanlarına bakıyorlar her sokakta kediler evcil olmuş insanlardan kacmıyor bunun dışında istanbulda 2.gün durmam mumkün degildi KURBAN OLURUM MEMLEKETİMİN TAŞINA TOPRAGINA
taksiye bindik 3 durak öteye geldik metro mesafesinde 230tl aldı yani o memlekette gercekten yaşamak bir umut olmuş allah yardım etsin İZMİR istanbuldan merhametli orayada gittim gördüm en azından böyle pahalı hayatı yok